Bűn a maszturbálás?
"#6-nak szólt a #8-as válaszom."
Tudom, ezért írtam a 9.-et.
Rendben, de az én véleményemen nem változtatott az, hogy kiragadtál egy szöveget a levélváltásból.
"a 21. században ilyen kérdésnek már fel se kéne merülnie"
Éljen a gondolatrendőrség?
Szerintem éppen a 21. század az, amelyikben hadd lehessen már feltenni ezt a kérdést is, ha annyi mást fel szabad tenni!
Egyébként az önkielégítés az nem valami jó, kellemes dolog? Ha igen, miért kéne arra bíztatni a házasokat, hogy hagyják ki belőle a házastársukat? Miért, hogyan használna ez a kapcsolatuknak?
*15
Persze elméleti kérdésnek felmerülhet bármi, viszont az,hogy valaki emiatt aggódik, esetleg még álmatlan éjszakái vannak (nem tudom a kérdezőnek ez van e) mert attól fél, hogy emiatt megbünteti majd a Jóisten vagy akárki és el kell folytania a teljesen természetes vágyait, az már nem normális...pedofil papokról most nem kezdek el írni...
Honnan tudod, hogy a kérdező házas? (én inkább arra hajlok, hogy nem) De oké, beszéljünk arról az esetről, ha házas valaki. Mi a gond azzal, ha valaki önkielégítést végez a házastársa jelenlétében? Kellemes dolog tud az lenni...előjátéknak kiváló.😀 Másrészt olyan eset is lehet, hogy távol vannak a házastársak egymástól és rá gondolva végez önkielégítést, ebbe se látok semmi természetellenes dolgot...sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!