Bűn a maszturbálás?
Itt keress rá, ha katolikus szempontból érdekel:
Rákerestem, de bár ne tettem volna.
Eddig azt hittem hogy a keresztények a házasság előtt álló embereket cseszegetik, erre kiderül, hogy már a házasságban sem hagynak nekik békén.
Itt konkrétan arról van szó, hogy egy házasságban élő, maszturbáló ember kért tanácsot, és a levélváltásból kiderül, hogy a házasságon belüli maszturbálást is meg kell gyónni:
Azt hittem, hogy a katolikusoknál nincs fanatizmus, de eszerint tévedtem.
Na, nekem innentől elegem van a kereszténységből, már kritikát írni sincs kedvem róla. Befejeztem.
Mi ebben a fanatikus?
"érdemes – lehetőség szerint házastársaddal együtt - végiggondolni és olyan köztes megoldás(oka)t találni, amely mindkettőtök megelégedésére szolgál, és ami nagyon fontos: építi a kettőtök közötti minél teljesebb kapcsolatot. Lehet, hogy ennek első lépése, hogy megtanuljátok (vagy újratanuljátok) a beszélgetést, hogy odafigyelsz házastársad egyéb igényeire is napközben."
Bűn a maszti.
Ha nem sikerül leszoknod jobb ha levágod a karod mint a gyehenna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!