Gyónáskor meggyónod, ha maszturbáltál?
7
"Az evangelikusok háromnegyed részben katolikusok és negyed részben majmolják a reformatusokat, nem tudtad?"
Ezt te találtad ki.
Már megint kezded.
Mihez járulnál hozzá, te szerencsétlen?
Az evangélikusok 100%-ban evangélikusok, és semmi szükségük nincs a te beteg uszításodra. Azt se tudod, mi az, hogy evangélikus, de hányszor elmondtad, hogy erőszakkal katolizálni kellene őket és te ebben segítesz.
Pont te beszélsz, aki a református táborban litániának hívod az áhítatot, meg vecsernyének?? :-D
Tudom én mi az: kétszer van a templom tetején, bennt meg a népnek háttal.allva imadkoz a pap, gyónnak, konfirmálnak, ostyát esznek és keresztet vetnek
A templomba van szentkep, oltár meg gyertya meg liturgia. Hisznek az átváltoztatásban. Ez a katolikus része. Minket abba utanoznak hogy Szűz Máriához nem imádkoznak, a papot tiszteletes úrnak mondják nem atyámnak és istentiszteletnek is mondják a Szentmiséjüket még nem Laudetur a köszönésük és nincs pont úgy a liturgián mint a katolikusban. Láttam.en evangélikus szentmisét és tudom milyen.
Unokahugom Reformátuskent evangélikus óvodába jár, béke vagyok betegedve a gondolatával is. Tanítják őket imádkozni. Térítik őket az evangélikus vallásra azért veszik fel.a reformátusokat is.
Én a lábam be nem tenném egy evangélikus templomba. Inkább az ortodox templomba megcsokoljam az ikonokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!