Mit tegyek ha biszexuális vagyok de én így jó érzem
magam?
Figyelt kérdés
Ismerem a bibliát, 13 éves korom óta. Sőt: anno 10 évesen első áldoztam, szerettem hittanra járni, majd bérmálkoztam. Azonban biszexuális vagyok, persze a lányokhoz jobban vonzódom, és párkapcsolat csak is lányokkal jöhet létre nálam, azonban fiúval is jó lenni alkamilag. De titokban..senki se tudja rólam hogy biszexuális vagyok még a legjobb barátaim sem. Tudom ez bűn, ördögtől van. Próbáltam ellene küzdeni imával, böjtel, kértem Istent változtassa ezt meg bennem egy darabig abba hagytam. Aztán lelki szenvedést okozott nekem annyira hiányzott én így érzem jól magam. Hogy biszexuális vagyok. De ezért pokol jár, akkor most hogyan tovább? Bevallom: így vagyok boldog, így érzem jól magam. Nem félek önmagam lenni..sokkal jobb ha önmagam vagyok akkor is ha bűn, mint más szabályai szerint éljek legyen az Isten vagy akar szülők... de amúgy erdekes: anyám és apám aki felvételt nem agár bele szólni az életembe mindig szabadon hagyták élni és nem fenyegettek semmivel hogy na ba nem úgy élsz ahogy mi mondjuk nem kapsz ezt vagy azt. Isten pedig pokollal fenyeget meg ő akar irányítani ez hogyvan akkor? Ha ilyen nagy szeretet az Úr?
#11 konteós létemre 1 oltást sem kaptam mégis itt vagyok. :-)
2022. máj. 26. 12:18
14/20 anonim válasza:
13 és ezzel mi mellett is érvelsz?
2022. máj. 26. 16:21
15/20 anonim válasza:
#14 hogy aaz egész járvány megrendezett
2022. máj. 26. 17:23
16/20 anonim válasza:
Komolyan az az érved, hogy nem kaptál oltást és megsem haltál meg?
Nagyapám meg alkesz volt és 90 évig élt, eszerint az alkohol jó dolog?
Tán nem egy példából kéne kiindulni...
2022. máj. 26. 18:26
17/20 anonim válasza:
jó gyenge az érvelésed mert én alkoholt sem iszok és mérget sem fecskendeznek belém
2022. máj. 27. 11:24
18/20 anonim válasza:
Te rendkívül hülye vagy.
Az érvem az volt, hogy ne egy emberből indulj ki.
Erre azt írod, hogy te nem iszol meg nem is oltod be magad.
Logika???
2022. máj. 27. 12:12
19/20 anonim válasza:
Kedves kérdező teljesen mindegy biszexuális vagy heteró vagy, hiszen úgy is csak a házasság keretein belül fogsz majd szexelni hívő jó keresztényként, nemde? A nők iránti vágyaidat ugyanúgy kontroll alatt tartod, mint a férfiak irántit. Ilyen szempontból nem vagy különb a heteró keresztényektől, mert egy heteró keresztény férfi is kontroll alatt kell tartsa a nők iránti vágyait, csak annyi a különbsége te a nők és a férfiak iránti vágyaidat is.
28/F
2022. máj. 29. 10:30
20/20 anonim válasza:
Nem vagyok hívő ember, azonban nekem is nehéz volt elfogadni ezt, de én is így érzem jól magam és szerintem az a legfontosabb, hogy elfogadd önmagad .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!