Mit tegyek ha biszexuális vagyok de én így jó érzem magam?

Kérdező nem bántásból, de a leírtak alapján, bár ismered a Bibliát, nyilvánvalóan nem érted.
Említetted, hogy a lányokhoz jobban vonzódsz, és párkapcsolat csak is lányokkal jöhet szóba nálad, fiúkkal csak alkalmi kapcsolatot szeretnél, titokban. Ha annyira ismered a Bibliát, mint ahogy azt képzeled magadról, akkor miért gondolod, hogy ez nagyobb bűn mint más bűnök?
Példának okáért, te mondjuk XY évesen összeházasodsz egy nővel, addig meg lesznek kalandjaid nőkkel és pasikkal is. Miért is gondolod, hogy ez rosszabb, mintha csak nőkkel lennének kalandjait a házasság előtt? Vagy fordítsuk meg, hátha megérted. Miért is gondolod, hogy a Biblia alapján kevésbé bűn ez, mint az a forgatóköny amit veled kapcsolatban vázoltam fel?
Komolyan azt gondolod, hogy nincs semmi más bűnöd, de van ez az egy dolog, hogy biszex vagy, és emiatt mész a Pokolba és kész? Mert ha komolyan azt gondolod, hogy nincs semmi más bűnöd, vagy hogy ez a legnagyobb bűnöd, akkor légyszíves és imádkozz értem, aki heteroszexuális vagyok, de bűnös. Persze sokkal nagyobb az esélye annak, hogy van más bűnöd, akkor viszont foglalkozz inkább azokkal.
Mert ha netán tényleg troll vagy, ahogy Isti22 válaszoló mondja, akkor a biszexualitás, meg a kalandok a pasikkal, a legkisebb dolgok, amiken aggódnod kellene.

Ha tudod, hogy bűn nem megosztani szabadon magad a "barát"aiddal, akkor miért folytatod?
Nem böjtőlni kell, hogy beszélj velük, hanem odaállni és beszélni.
A kérdésednek meg nincs értelme... Én meg 2 lábú vagyok és boldog..., mi az összefüggés? Semmi.

"De én így jól érzem magam"
Továbbra is érezd jól magad.

és csokot is tudsz adni egy férfinek?
Igen jol mondod valahol ott lakozik benneda gonosz aki idönként felszínre tör,amikor férfire gondolsz gyorsan gondolj egy punusra,még az a szerencse hogy felismerted d eén heteroként nem tudom eldönteni,hogyan is zajlik ez benned.Jobban jársz most ha nem párosodsz férfivel mert a majom himlő elvisz.
Isten ezt az ocsmány kort kuldte mert már elege van

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!