Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek ha biszexuális...

Mit tegyek ha biszexuális vagyok de én így jó érzem magam?

Figyelt kérdés
Ismerem a bibliát, 13 éves korom óta. Sőt: anno 10 évesen első áldoztam, szerettem hittanra járni, majd bérmálkoztam. Azonban biszexuális vagyok, persze a lányokhoz jobban vonzódom, és párkapcsolat csak is lányokkal jöhet létre nálam, azonban fiúval is jó lenni alkamilag. De titokban..senki se tudja rólam hogy biszexuális vagyok még a legjobb barátaim sem. Tudom ez bűn, ördögtől van. Próbáltam ellene küzdeni imával, böjtel, kértem Istent változtassa ezt meg bennem egy darabig abba hagytam. Aztán lelki szenvedést okozott nekem annyira hiányzott én így érzem jól magam. Hogy biszexuális vagyok. De ezért pokol jár, akkor most hogyan tovább? Bevallom: így vagyok boldog, így érzem jól magam. Nem félek önmagam lenni..sokkal jobb ha önmagam vagyok akkor is ha bűn, mint más szabályai szerint éljek legyen az Isten vagy akar szülők... de amúgy erdekes: anyám és apám aki felvételt nem agár bele szólni az életembe mindig szabadon hagyták élni és nem fenyegettek semmivel hogy na ba nem úgy élsz ahogy mi mondjuk nem kapsz ezt vagy azt. Isten pedig pokollal fenyeget meg ő akar irányítani ez hogyvan akkor? Ha ilyen nagy szeretet az Úr?
2022. máj. 24. 06:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
2%
A szülő is nagyon szereti a gyerekét, akinek megtiltja, hogy az autó elé rohanjon, vagy a konnektorba nyúljon. Pedig "fenyegeti" a gyereket, hogy ha megteszi ezeket a dolgokat, akkor meghal. Ha nem tudod, hogy Isten mennyire szeret, és nem vagy kész érte lemondani dolgokról, amik jól esnének, akkor hittan ide vagy oda, még nem ismerted meg Istent. Én szívesen segítek megismerni Őt egy közös Biblia-tanulmányozáson keresztül. Ha szeretnéd, írj privátban!
2022. máj. 24. 06:42
 2/20 Isti22 ***** válasza:
57%
Ne etessétek a trollt. Az elején még istenhívőnek állítja be magát, a végén már kritizálja.
2022. máj. 24. 06:50
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Védekezz! Az a legfontosabb.
2022. máj. 24. 06:50
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
szilvás buktát mert azt szeretem
2022. máj. 24. 08:36
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Isten ezért nem fenyeget pokollal! Csak rajtad múlik, hogy tudsz-e uralkodni a vágyaidon. De nehogy belemenj egy szekta soraiba!
2022. máj. 24. 08:40
 6/20 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező nem bántásból, de a leírtak alapján, bár ismered a Bibliát, nyilvánvalóan nem érted.

Említetted, hogy a lányokhoz jobban vonzódsz, és párkapcsolat csak is lányokkal jöhet szóba nálad, fiúkkal csak alkalmi kapcsolatot szeretnél, titokban. Ha annyira ismered a Bibliát, mint ahogy azt képzeled magadról, akkor miért gondolod, hogy ez nagyobb bűn mint más bűnök?

Példának okáért, te mondjuk XY évesen összeházasodsz egy nővel, addig meg lesznek kalandjaid nőkkel és pasikkal is. Miért is gondolod, hogy ez rosszabb, mintha csak nőkkel lennének kalandjait a házasság előtt? Vagy fordítsuk meg, hátha megérted. Miért is gondolod, hogy a Biblia alapján kevésbé bűn ez, mint az a forgatóköny amit veled kapcsolatban vázoltam fel?

Komolyan azt gondolod, hogy nincs semmi más bűnöd, de van ez az egy dolog, hogy biszex vagy, és emiatt mész a Pokolba és kész? Mert ha komolyan azt gondolod, hogy nincs semmi más bűnöd, vagy hogy ez a legnagyobb bűnöd, akkor légyszíves és imádkozz értem, aki heteroszexuális vagyok, de bűnös. Persze sokkal nagyobb az esélye annak, hogy van más bűnöd, akkor viszont foglalkozz inkább azokkal.

Mert ha netán tényleg troll vagy, ahogy Isti22 válaszoló mondja, akkor a biszexualitás, meg a kalandok a pasikkal, a legkisebb dolgok, amiken aggódnod kellene.

2022. máj. 24. 10:17
 7/20 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy bűn nem megosztani szabadon magad a "barát"aiddal, akkor miért folytatod?

Nem böjtőlni kell, hogy beszélj velük, hanem odaállni és beszélni.

A kérdésednek meg nincs értelme... Én meg 2 lábú vagyok és boldog..., mi az összefüggés? Semmi.

2022. máj. 24. 18:31
 8/20 anonim ***** válasza:
65%

"De én így jól érzem magam"

Továbbra is érezd jól magad.

2022. máj. 25. 09:29
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

és csokot is tudsz adni egy férfinek?

Igen jol mondod valahol ott lakozik benneda gonosz aki idönként felszínre tör,amikor férfire gondolsz gyorsan gondolj egy punusra,még az a szerencse hogy felismerted d eén heteroként nem tudom eldönteni,hogyan is zajlik ez benned.Jobban jársz most ha nem párosodsz férfivel mert a majom himlő elvisz.

Isten ezt az ocsmány kort kuldte mert már elege van

2022. máj. 25. 12:19
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
#9 majomhimmlő hoax mint a covid itt valami sokkal borzalmasabb készülödik háttérbe armagedon világvége
2022. máj. 26. 10:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!