Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehetséges, hogy nem Isten...

Lehetséges, hogy nem Isten teremtette a világot, csak felvette érte az elismerést?

Figyelt kérdés
Az angyalok segítettek neki?

2022. máj. 20. 14:48
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
8%
Idk. Megmondtam, hogy én nem tudok rá magyarázatot adni. Ha a bibliát nézzük, Isten van, volt, és lesz, ha az ősrobbanást nézzük, akkor a semmiből valami. Egyik is, másik is necces. Egyiknél sem voltunk ott, hogy lássuk. Mindkettő tipp. Idk, hogy hogy jött létre a világ, de számomra még valami istenség létezése is logikusan, mint a semmiből valami, egy spontán tökéletes bolygó. Amúgy sem majom ól lettem, én nem állat vagyok, hanem ember. Ahogy remélhetőleg a többi "ember" is. Az állatok és emberek között az a nagy különbség, hogy az ember képes (szándékos) gonoszságra. Valamint kivi lennék mit érzett az első majom, amikor rájött hogy ő ember lett. Na és hol a hiányzó láncszem? Ezer és ezer kérdés, és rá csak tippek. A teremtés is tipp, csak nekem személy szerint okébb. De kinek mi.
2022. máj. 22. 20:17
 32/37 anonim ***** válasza:
32%
28, de ti mondtátok, hogy egy pontra sűrítődik az anyag, mert ősrobbanás van. Tehát Isten is veszi a végtelenben sűrített anyagot, mely szinte a semmiben elfér, egy semmilyen farmernadrág alsó zsebében és abból teremt világot. Ti mondjátok...
2022. máj. 22. 20:19
 33/37 anonim ***** válasza:
44%

"az ősrobbanást nézzük, akkor a semmiből valami."

AZ ŐSROBBANÁS NEM A SEMMIBŐL LETT!

Ezt a hülyeséget csak a hívők terjesztik, hogy lejárassák.

2022. máj. 22. 20:38
 34/37 anonim ***** válasza:
67%

31, azért van "ezer és ezer kérdésed" és rá "csak tippek", mert borzalmasan tudatlan vagy.

Nézz utána pl az ember egyedfejlődésének, és hogy, milyen kapcsolatban is állunk pl a majmokkal, plusz, hogy hogyan alakult ki az emberi faj. Aztán akkor nem lesz "csak tipp" a véleményed. Jézus.

2022. máj. 22. 20:49
 35/37 anonim ***** válasza:
91%

34-es ez a kép jutott eszembe, amit írtál:

[link]

2022. máj. 22. 21:47
 36/37 anonim ***** válasza:
91%

28#

Nem, ha az anyagom is csak valaki álmában létezik. Vajon ki a fő álmodó Isten. Miből van ő? Ki teremtette? Biztos, hogy nem anyagból, a jövő tudománya talán megfejti. Senki, akkor nem ő lenne Isten, hanem a teremtője.

2022. máj. 23. 00:26
 37/37 anonim válasza:
85%

Egy spontán tökéletes bolygó? Ember neked van fogalmad róla hány bolygó létezik?

Ez nem spontán, hanem a rengetegből 1 esete, matematikailag is kijön, hogy rengeteg Föld típusú bolygó van még.

Csak nézd meg, hogy milyen alkotó elemei vannak az Univerzumnak és milyenek az embernek, rá fogsz jönni, hogy egy és ugyanaz

2022. máj. 23. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!