Utolsó, a semmiből világ kialakulása egy kicsit fura nekem. Épp minap láttam egy gyíkról természetfilmet, hogy olyan bordák vannak a hátán, amitől a harmatot a szájához folyasztja. A tudósok most vizsgálják, hogy ezt hogy tudják az asztronautákra ráültetni. A semmi létre tud ilyet hozni, ilyen életformát és a nagy tudású ember meg le sem tudja másolni, tiszta röhej...
2022. máj. 20. 21:43
12/37 anonim válasza:
Van olyan modell, miszerint a világ öröktől fogva létezik, És azon belül helyi ősrobbanások vannak. Mivel pedig ez folyamatosan zajlik, ezért egyszer ki fog alakulni valamelyik ősrobbanásból egy olyan világ, mint ez.
Persze ez az elképzelés nincs bizonyítva, de ha ez igaz, akkor nem kell semmilyen istenség ennek a világnak a megteremtésének.
2022. máj. 20. 22:02
13/37 anonim válasza:
#11: látod - EZÉRT nem kellett volna lógni a biosz órákról.
2022. máj. 20. 22:57
14/37 anonim válasza:
Figyu.. már nem rosszból, de eszerint a logika alapján ha fölrobbantom az iskolát, cukorkabolt lesz??
2022. máj. 20. 23:05
15/37 anonim válasza:
Ha a nagy bumm meg az evolúció megdőlne, akkor sem lennéket egy lépéssel sem előrébb ahhoz, hogy a ti istenetek teremtette a világot.
Ugyanis akkor ott lennénk, hogy ok, nem az ősrobbanás, tehát nem tudjuk, hogy mi. Ugyanúgy bizonyítani kéne a te isteneteket, hogy hihető legyen.
2022. máj. 21. 07:38
16/37 anonim válasza:
Én nem vagyok hívő, nincs vallásom. De akkor mondjuk ki azt, hogy nem tudjuk, hogy jött létre a világ, és ne hazudjunk, mert ahogy a 14es is utalt rá, mióta lett a robbantásból, a pusztulásból valami jobb? És mióta lesz az egysejtűből többsejtű? Hogyhogy a mi naprendszerünkben (és akár azon túl is) csak a mi bolygónk ilyen élhető, tökéletes? A természet egyensúlya, a levegő és a víz mennyisége... azt mondod ez mind csak spontán lett? Mer ez fura. Akkor, ismétlem, mondjuk azt, hogy nem tudjuk, és kész.
2022. máj. 21. 18:29
17/37 anonim válasza:
Nem. Mert az Ősrobbanás nem egy szó szerinti robbanás volt.
Arról van szó, hogy az Univerzum, amely addig kisebb volt, mint egy proton, hirtelen kitágult.
Egy példával élve, olyan ez, mintha egy gombostű hirtelen megnőne olyan nagyra, mint a Tejútrendszer.
2022. máj. 21. 18:49
18/37 anonim válasza:
Akkor lesz egy k*rva nagy gombostűm? Hogy lehet ezt megcsinálni? Varrok a csillagokból egy jó kis köpenyt! :DD
2022. máj. 21. 18:51
19/37 anonim válasza:
Akkor nem neveznék Istennek. Ő az Alfa, az angyalok teremtője is.
2022. máj. 21. 21:16
20/37 anonim válasza:
#7 „Kezdetben teremtete isten jézus krisztust…”
Kár, hogy Jézus Krisztust csak a Föld teremtése után négy és fél milliárd évvel jutott eszébe megteremteni! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!