Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn az ha ilyen módon más...

Bűn az ha ilyen módon más társát kívánom?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy tegyük fel az insta vagy a TikTok feldob egy jó csajt. Én őt elkezdem kívánni. Utánna megtudom, hogy pasija van, akkor bűnös vagyok? Természetesen ha a pasi is rajta lett volna akkor nyilván nem kívánom, mert tudom hogy bűn

2022. máj. 13. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
és még számolni se tudsz:D
2022. máj. 16. 01:51
 12/12 anonim válasza:
Te vagy a nagy hülyeség meg a bibliád. Ha kívánod akkor verd ki rá... Ne kövesd a bibliát éld az életed. Jézusom 16 éves vagy és..... Nem kell szentfazekosat játszani. Nem isten miatt kell a dolgokat csinálni az életben hanem magad miatt. Én 36 éves nő vagyok és nem vagyok házas és már 3 emberrel is együtt voltam szexkapcsolatban is. Nem vittem túlzásba de nem is követem az istent már. Pedig régen tettem de hülyeség az egész úgy ahogy van. Üdv ex szentfazék és új ember aki szereti a szexet és boldog életet él van néhány barátja, családja stb.
2022. máj. 26. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!