Mit szólnál ha kiderülne Isten egy személy is, nem csak személytelen energia . Így könnyebb lenne közeledned felé?
Istennek vannak személyes tulajdonságai!
Hebehurgya:
Mérgében kis híjján eltörölta az emberiséget, legyilkolt embert, állatot az özönvízzel, Noét hagyva meg csupán. Később ugyan megbánta, de hát csak egy embert ölj meg, aztán védekezz így a bíróságon. Megbántam.
Bosszúálló:
Ezzel nem is fárasztom magam, teli van az ószövetség a példákkal
Gonosz,, logikátlan, gyerekgyilkos, hiú, önző...
Szerető? Jóindulatú?
Ugyan honnan veszed ezt?
Ha most sorolni kezdesz jó dolgokat a világban, akkor én válaszolok neked a rosszakkal, mert azokat is Isten teremtette akkor.
Hja az Ő akarata kifürkészhetetlen. Vagyis egyáltalán nem biztos, hogy jó. Ha egyszer sejtelmed sincs, hogy mit akar, hogyan állíthatsz bármit is Róla.
Gyerekgyilkos - nem tetszik?
Na hát Szodomát és Gomorrhát miért pusztította el?
Mert mindenki bűnös volt? Homoszekszuális?
Na és a gyerekeket ki csinálta? Őket miért ölte meg?
Mert ha gyerekek nem lettek volna, akkor magától is kipusztult volna mindkét város.
Szükségtelen volt a szörnyű öldöklés.
Képzeld csak el, hogy a sok bűn, az Istentagadás miatt egyszer csak atombombát lök Magyarországra és kipusztítja még a csecsszopót is, nagy szeretetében.
Veled együtt!
Hja, hogy Téged magához vesz? Eszem azt az igazságos, jóságos szívét!
Addig állj féllábon...
Hogyan teremthette a világot?
A válasz: mert mindenható!
Honnan tudjuk, hogy mindenható?
A válasz: Mert Ő teremtette a világot.
Bocsáss meg, de nekem ez túl kevés érv...
Na tzolko beolvasott.
Kinek is a képére vagyunk teremtve?
Nem jut eszembe. Segíts, légy szi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!