Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki hisz Istenben és szokott...

Aki hisz Istenben és szokott is imádkozni az észre vett az életében változást?

Figyelt kérdés
Illetve aki egy bizonyos dologért imádkozott hogy megvalósuljon,segített neki isten?
2022. máj. 1. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Igen, én is és mások is meg fogják ezt erősíteni neked.
2022. máj. 1. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Előfordulhat ilyen.
2022. máj. 1. 18:06
 3/10 KZitus ***** válasza:

Szia

Hívő ember lévén, naponta sokszor fordulok Istenhez imában. Sok mindenért hálás vagyok, és ezt meg is köszönöm. Rengeteg mindenben segít, nem tudnám itt felsorolni...még az érzéseimet is ismeri, és belső békét, nyugalmat ad ebben a háborgó, háborús világban is.

Sokkal könnyebb "ketten" élnem az életemet, mint nélküle volt...

2022. máj. 1. 18:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Engem nem tudtak meggyógyítani az orvosok, a feszület a párnám alatt és Isten gyógyított meg, már régen halott lennék.
2022. máj. 1. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Folyamatosan.

Nem isten segít, ő a minden. Hanem a létezés játékában felül lévő testvéreink.

Amikor kérsz, azt nem imádkozásnak hívják.

Én sose kértem semmit sem. Minek tenném? Egy hamradim dimenziós semmit tudó kis nulla elme vagyok. Mit tudhatok én arról, mit kéne kapni? Főleg mások, meg átlagemberről ne is beszéljünk, mint a növények olyanok.

Én nem hiszek semmiben sem.

2022. máj. 1. 20:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Isten betölti a szükségletemet az Ő gazdagsága szerint dícsőségesen.

Mindenre van erőm Krisztusban, aki engem megerősít.

Mindkét Igét folyamatosan tapasztalom.

Anno a lányunk abba az iskolába nyert felvételt fellebbezéssel, ahova szíve szerint szeretet volna menni.

Fiúnkért sokat fohászkodtam, hogy az Úr tanítsa meg mindenre, amire szüksége lesz.

Gépészmérnök lett.

Zsoltárok 28:6

Áldott az Úr, hogy meghallgatta esedezéseimnek szavát.

2022. máj. 1. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Van, amikor teljesíti, amit kérek, van, amikor nem.

Szerintem Istennek nincs szüksége az imáinkra (ilyen bevásárló lista imára, hogy ezt meg ezt meg ezt kérek) ahhoz, hogy eldöntse, mi lesz. Teszi, amit tesz. Imádkozásra inkább nekünk van szükségünk.

2022. máj. 1. 22:10
 8/10 KZitus ***** válasza:

Szia

Nem Istennek, nekünk van szükségünk az imára. Sokszor vágyunk arra, hogy kiöntsük a szívünket. Krisztus a legjobb példa erre, hiszen egész éjjel imádkozott égi Atyjához.

Jézus egy erőteljes gondolatot fogalmazott meg, amikor kijelentette: „Állandóan kérjetek, és adnak nektek; állandóan keressetek, és találtok; állandóan zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert mindenki, aki kér, kap, és mindenki, aki keres, talál, és mindenkinek, aki zörget, megnyittatik” Máté 7:7, 8. Ezért helyénvaló állandóan bármi olyat kérni, ami összhangban van Isten akaratával. Jézus szavait megfogadva János apostol ezt írta: „mi azzal a bizalommal vagyunk (Isten iránt), hogy bármit kérünk is az akarata szerint, ő meghallgat minket” 1János 5:14.

Fontos összhangban kérni az akaratával. (lottószám, vizsga...nem az akarata)

"Szüntelenül imádkozzatok! Adjatok hálát mindenért! Isten ezt várja el tőletek Krisztus Jézus követőiként....Testvérek, továbbra is imádkozzatok értünk." 1Tesszalonika 5:17,18, 25

Efézus 6:18

"miközben az ima és a könyörgés minden formájával élve minden alkalommal kitartóan imádkoztok szellemmel. Ennek érdekében maradjatok ébren, és folyton könyörögjetek az összes szentért."

2022. máj. 2. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:

"vizsga."

azért sokan imádkoznak ezért is és van akinek bevált szóval ne mondj olyat ami nem igaz Kzitus.

2022. máj. 2. 19:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Ma énekeltem magamban egy imát, (égi Anyánk közbenjárását kérő ima, anyák napja miatt énekelhették a misén, és még visszhangzott bennem,) és ezután nem sokkal a neten szembejött velem egy olyan írás, ami nagymértékben előrevivő egy olyan problémában, ami már elég régóta foglalkoztat.
2022. máj. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!