Milyen vallású vagy,? Jársz vallási közösségbe? Szoktál imádkozni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 19:13
1/10 anonim válasza:
Szunnita muszlim. Igen. Naponta ötször, de ha van lehetőségem akkor hatszor. De előfordul hogy össze kell vonnom két imát sajnos.
2/10 anonim válasza:
Én Jasinizmus hívője vagyok, havonta egy kötelező ima van, illetve X kortól áldozás.
3/10 anonim válasza:
Kereszténynek nem vagyok méltó, de a normális kereszténység áll hozzám a legközelebb.
4/10 anonim válasza:
Egyébként mi az a Jasinizmus... ? :O
(1-es is én voltam egyébként csak véletlenül régi fiókommal léptem be)
6/10 anonim válasza:
Katolikus vagyok, járok közösségbe és szoktam rendszeresen imádkozni is.
8/10 anonim válasza:
2. Google alapján Sintó lehet, szerintem Dzsainizmusra gondolt?
9/10 anonim válasza:
Keresztelkedést tekintve református, ha a párom megy a katolikus misére elkísérem, de egyébként agnosztikus vagyok, magamtól nem járok templomba, nem imádkozom.
De támogatom a legtöbb nagy hit követését, szerintem jó hatással van az emberre a stabil hit. A legjobb szerintem, ha az ember mások felé keresztényi szeretettel fordul, önmagában pedig buddhista nyugalommal tud lenni.
De a saját hitem megragad ott, hogy fogalmam sincs mi van a halál után, így értelmetlen találgatni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!