Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények akik nem jártok...

Keresztények akik nem jártok vallási kozossegbe miért nem jártok? Szoktatok otthon imádkozni? Milyen sűrűn foglalkoztok a hittel? Komiba kort is írj

Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1. A településemen nincs a felekezetem szerinti. Persze, eljárhatnék messzebb is, ha nagyon akarnék.

2. Nem szeretem a nagy gyülekezeteket, mert személytelennek találom őket. (Ami a legközelebbi lenne, az az országban a legnagyobb gyülekezet.)

3. A lelkészek legtöbbjének a prédikációja nem érint meg.

Szóval hetente hallgatok istentiszteletet online (A covid szinte egyetlen komolyabb pozitív következménye) + olvasom a Bibliát, de elég rendszertelenül, mind az időt, mind a könyveket tekintve. Előveszem azt és akkor, amikor késztetést érzek rá (korábban már az egész Bibliát végigolvastam rendszerszerűen, az elejétől a végéig)

40

2022. jan. 15. 11:29
 2/3 A kérdező kommentje:
1# túlvilágról mit gondolsz? Hogy menny és pokol van a halál után?
2022. jan. 15. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az igazi keresztény élet akkor kezdődött el számomra, amikor megszólított Jézus, hogy kövessem Őt.

Így egy idő után megtanultam, hogyan tudom Őt figyelni, követni.

A Vele való találkozáskor könnyű volt bekerülni a teljes imádatában. Nem is akarok kijönni Belőle. Szüntelen imádkozó szívvel vagyok Felé.

Rendszeresen hallgatok tanításokat, dícséretek, amit a Szent Szellem mutat.

52

2022. máj. 4. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!