Isten megbocsájtja, ha csókolóztam egy másik férfival, aki nem a férjem?
"Isten a lényeg, nem a földi dolgok. Igen az számít, hogy megbocsájt e nekünk gyarló embereknek"
Láthatóan neked nem Isten a lényeg, hanem saját bujaságod. Ha valóban Isten lenne a lényeg, akkor nem követted volna el, nem szégyeníted meg így a férjedet.
10! Köszönöm szépen, hogy ezt ennyire szépen leírtad! Hálás vagyok érte!
12! Ugyan ne mondd már, hogy te sosem vétkeztél még semmiben!?! Nem tökéletes az ember, sajnos az ördög is elég keményen dolgozik a mai világban…
Undorító vagy, kérdező.
Megbántasz egy másik embert, erre mit teszel?
Futsz az istenedhez, hogy bocsásson meg neked. Nevetséges, a férjed megbocsátását kéne kérned, ha lenne benned egy kis tartás. Nem felmenteni magad a tetteid alól mert egy mindenható apucikép szerinted megbocsát neked, ezért minden rendben van.
Èn úgy èrtelmezem hogy a férje nem tud róla. Ès mindenkinek jobb is ha ìgy marad.
Ha azonban Isten felè fordul a kérdező, akkor Ő segít neki hogy többet ne tegyen ilyet.
De Allah tudja a legjobban.
Szerintem ha nem muszáj ne mondd el a férjednek, mert azzal porig alàznàd.
Az előttem hozzászólók nem èrtik, hogy azzal okoznál fájdalmat neki, ha elmondod, azért hogy neked könnyebb legyen.
Legközelebb már nem csinálsz ilyet, mert èrzed milyen förtelmes dolgot tettél.
8
"Imádom a vallást. Nem az számít hogy mit tettél a pároddal, és hogy neki hogy fog esni, hanem hogy isten megbocsát-e.."
Egy kis info: a legtobb hivonek az IS szamit! Szegyelli magat, ragodik, hogy elmondja-e, hogy hogy fordulhatott elo, megigeri maganak, hogy
tobbet soha stb.
A kerdezo nem ez a kategoria.
18 te honnan tudod milyen kategória vagyok?
Szomorú, hogy egyesek úgy ítélkeznek a másik felett, mintha kitudja kik lennének!
Köszönöm a többi értelmes választ!
Sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!