Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tegyük fel, ha Isten megbocsáj...

Tegyük fel, ha Isten megbocsájtana egy olyan emberi cselekvést, amit természetesen nem bocsájt meg(mert nincs benne a természetében), az milyen hatással lenne az egész világra?

Figyelt kérdés
gondolom rossz, valószínűleg én is tettem olyan dolgokat keresztényként, amit Isten nem bocsájtana meg, ha megbánom teljesen, megbocsájtaná(elméletben), amit valóban nem bocsájtana meg, az milyen hatással lenne az emberiségre?

2022. jan. 25. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Isten minden emberi cselekvést megbocsát, legyen az a tett bármilyen rossz, ha az ember megbánja és megvallja.

Tehát értelmetlen a kérdés.

2022. jan. 25. 18:20
 2/4 szp72 ***** válasza:
70%

Megmondom őszintén én nem nagyon értem a kérdést, persze lehet bennem van a hiba. Ha azonban még őszintébb akarok lenni, akkor szerintem a kérdezőnél nincs rendben valami.

Mindenesetre Isten minden őszintén megbánt bűnt megbocsájt, s ez nem lehet rossz hatással a világra.

2022. jan. 25. 19:58
 3/4 A kérdező kommentje:
jajj, igen és nálad rendben van? Használd a logikádat, gondolom képes következtetni és képes vagy összerakni 2 mondatot. Képzeld el létezik értelmes válasz.
2022. jan. 26. 14:38
 4/4 A kérdező kommentje:
*vagy
2022. jan. 26. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!