Hiszel Istenben?
Nem az a kérdés, hogy vallásosan élsz-e, hanem hogy hiszel-e a keresztény Isten létezésében?Vagy másban hiszel-e?
Én egyébként hiszek Istenben és vallásosan is élek.
Látom sokan nincsenek tisztában az ateista szó jelentésével..
En egyebkent az vagyok mivel nem hiszek semmilyen termeszetfeletti dologban főleg nem "istenben"..
Szerintem a vallás pontosabban az istenhit az csak arra jo hogy egy kis remenyt ad azoknak az embereknek akik nem birjak elfogadni a halál jelenlétét és hogy az örök megsemmisülés vár rájuk mint mindegyik élőlényre..
Ja és attól hogy ateista vagyok nem utálom nem vetem meg a vallásosokat azért mert ők hisznek.. ez mindenkinek a saját döntése ez magánügy.
Annó énis hívő voltam (katolikus keresztény) még megis vagyok keresztelve, első aldoztam is..
Órákig tudnék írni/beszélni arról hogy miért vagyok ateista és hogy mi a véleményem erről a dologról de ez nem az a kérdés.
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!