Van olyan vallás vagy nép a görögön kívül, ahol régen (is) elfogadott volt a homoszexualitás?
Teremtmény ellenes.
Zavarja az identitás, az már biztos.
Ha lenne egy varázsvesszőm, akkor biztos, hogy kiütném ezt a hazugságot is.
Addíg meg marad az ima. Áldás, békesség.
Nem tudom milyen vallású vagy, igazából nem is érdekel, a te dolgod. Viszont azért, mert a te vallásod tiltja ezt, nem várhatod el másoktól, hogy ne csinálják. Ez olyan, mintha én fogyóznék, és ezért megtiltanám neked, hogy bemenj a Mekibe. Az meg, hogy teremtményellenes... Hát végülis igaz, de az is igaz, hogy túlnépesedés van a Földön. A bolygó túl van terhelve. Szerintem nem is baj, hogy nem ontja magából mindenki a gyerekeket. De vannak heteroszexuális emberek, nem fog kihalni az emberiség :)
Eléggé eltértünk az eredeti témától, szóval szerintem fejezzük be. Már csak azért is, mert mindketten ragaszkodunk a véleményünkhöz, ezért nem sok értelme lenne :)
(Ui.: A varázsvessző kifejezést ne nagyon használd, mert sokan a férfi nemiszervre asszociálnak belőle :D)
Idézet a Bibliából:
"Annakokáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre:
Hasonlóképpen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésöknek méltó jutalmát elvevén önmagokban."
(Biblia)
"Ferenc pápa már többször kifejezte, hogy kiáll a melegek egyenlő jogaiért."
Erről mi a véleményed? Egyáltalán nem bántásból, csak tényleg kíváncsi vagyok. Van egy csomó vallásos ismerősöm, de egyiküket se izgatja ez az LMBTQ dolog, így csak egy vállrándítást kaptam a kérdésemre.
"De jelenleg gyógyíthatatlan"
Hívőként ezt nem állíthatom. Az ördög engem is teletraktált mindenféle hazugságával.
DE átéltem ezt az Ígét : Ahol az Úrnak lelke ott a szabadság!
Tudom, hogy ezaz identitás zavart egy démon okozza. Szabadulásra van szükségük az embereknek. Isten Őket is szereti és egyedül Ő képes megszabadítani Őket ebből a fogságból.
Egy szellem világ vesz körbe minket, ezt egy érzéki ember nem nagyon érti.
Mindenesetre Hollywood elég sok filmet készített róla. Pl: Bájkeverő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!