Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki olyan akar lenni, mint...

Aki olyan akar lenni, mint Krisztus, és?

Figyelt kérdés
És gyakran Krisztusnak is hiszi magát, ezen felül olyan gondolatai vannak, hogy megöli a Sátánt, plusz emiatt a gyilkosság miatt fel is menti magát, mondván mivel megőlte a gonoszt, ezért hiába gyilkos, nem bűnös, az normális? Úgy értem elmebeteg az illető, vagy vallási fanatikus, vagy mi a baja?
2022. ápr. 18. 23:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
28%
szerintem hinni a Bibliában alapjáraton nem a legokosabb dolog, de szerintem keress fel egy pszichológust de rohadt gyorsan mielőtt magadban vagy valaki másban kárt okozol
2022. ápr. 18. 23:24
 2/15 A kérdező kommentje:
A kérdés nem rólam szol!
2022. ápr. 18. 23:26
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

tudom, mindenki ezt mondja

De komolyra fordítva ez inkább valamilyen fajta skizofrénia + lehet indoktrináció.

Ez veszélyes!

2022. ápr. 18. 23:28
 4/15 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm gondolkodik így. Nem tartom már vele a kapcsolatot. A családja szerint nincs neki baja, csak kissé depresszív vagy borderline. Szerintem meg ez jóval súlyosabb.
2022. ápr. 18. 23:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
aki azt mondja a depresszióra meg a bordelinera, hogy nincs súlyos baja, akkor készülj fel hogy nagy baj lesz
2022. ápr. 18. 23:35
 6/15 A kérdező kommentje:
3-as, indoktrináció alatt azt érted, hogy agymosást kapott?
2022. ápr. 18. 23:35
 7/15 anonim ***** válasza:

igen, ha pl. kisgyerekként ezt beadod nekik, hogy valódi és lényegében saját gondolatai sem lehetnek a témáról

de picit nehéz összefoglalni mennyi mindent jelent ez teljesen, de igen valami olyasmi

2022. ápr. 18. 23:36
 8/15 A kérdező kommentje:
5-ös szerintem is tragédia lesz ebből. Verről is beszélt, hogy Krisztus vére, meg mindenféle számomra logikátlan vallási dolog, de a legjellemzőbb az az, amit a kérdésemben kiírtam. Ha megöli a Gonoszt, akkor hiába gyilkol, bűntetlen, hiszen a Gonoszt ölte meg. Lényegében felmenti magát.
2022. ápr. 18. 23:38
 9/15 A kérdező kommentje:
7-es, írok privátot!
2022. ápr. 18. 23:39
 10/15 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy valójában kit jelent neki a Sátán? Egy elérhetetlen negatív szereplőt vagy bárkit, aki máshogyan gondolkodik?

Miből gondolod, hogy krisztusnak tartja magát? Mit mondott? Te mit válaszoltál rá?

2022. ápr. 19. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!