Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan kezeljem azt a tényt,...

Hogyan kezeljem azt a tényt, hogy az emberek úgymond csak a politika hovatartozás alapján ítélik meg egymást?

Figyelt kérdés
Folyton ölik egymást az emberek a nyomorult politika miatt, ahelyett hogy egy kis empátiát, együttérzést, illetve szeretetet tanusítanának egymás iránt a mindennapi életben.És ez sajnos a tulajdon családomon belül is megfigyelhető. Miért ilyenek az emberek? Ha én mondjuk a kétfarkú kutyapárttal szimpatizálok, miközben a szomszéd a mi hazánkra szavaz, akkor már egyből le kell hülyézni és utálni kell? (egyébként szándékosan ezt a két úgymond kisebb párot írtam) Miközben a szomszéd lehet, hogy ezerszer jobb ember, mint én, csak nem tudom elfogadni, hogy lehet, hogy másnak van igaza, vagy nem tudom elfogadni, hogy nem minden ember ugyanazokat a nézeteket vallja, mint én? Félreértés ne essék én nem akarok senkit megítélni, és azt sem mondom, hogy nem fontos a politika vagy nincs szükség rá. De ezt miért kell? És szándékosan írtam ebbe a kategóriába, mert elsősorban a hívőtársaimat kérdezném ezzel kapcsolatban. Persze ettől függetlenül írhat bárki. De nem is kell ezt keresztényi szeszögből nézni. Miért kell utálni a másikat a politikai nézetei miatt? Ennyire nehéz békességben élni és elviselni egymást?

2022. ápr. 18. 16:02
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

20

Az lehet, hogy nem magyarul irok, de jo lesz vigyazni azzal, hogy kit nevezel "agitpropos"-nak.

2022. máj. 6. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!