Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istent magamra haragítottam?

Istent magamra haragítottam?

Figyelt kérdés
Olyan ember véleményét kérem aki Istennel jár. Már több ideje isten felé szeretnék közeledni. Szeretném Jézus tanításait a szívembe zárni. Viszont a mai nap az új munkahelyemen ahol már 1 hete vagyok, egy hitetlenkedővel beszéltem Istenről. Tartottam attól hogy bolondnak hisz ha beszélek hogy isten létezik és hogy van. Ezért én is hitetlenkedve beszéltem róla. Egyszerűen teljesen rosszaloan beszéltem a hitről. Mondta hogy ha Isten van akkor miért van szenvedés és hogy miért van szegénység. Én pedig beakartam volna illeszkedni hozzájuk ezért én adtam alá a lovat. Mondtam hogy nincs szabad akarat. Mert ha ha úgy élnénk ahogy szeretnénk akkor a pokolba kerülünk. Ha pedig követjük az utasításait akkor tovább élünk. Ez miatt olyan szar dolgok történtek velem a mai nap. Hogy most lelkileg összevagyok törve. Nem tudom mit mondjak istennek. Hatalmas bűntudatom van. Undorodom magamtól. Tegnap előtt még éreztem a szentlelket. Atjárta a testem. Éreztem ahogy Isten hallgassa az imám és segíteni akar. A mai nap pedig így beszéltem róla. Mindjárt elsirom magam...... Annyira sajnálom. Viszont amiket a mai nap mondtam attól most nem tudok szabadulni.

2022. ápr. 16. 22:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es! Bárki vagy,elmondok egy imát érted!
2022. ápr. 19. 22:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha neked ez jó, hajrá. Ettől még nem válik létezővé a fikciótok.
2022. ápr. 19. 23:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!