Miért van az amióta amióta eladtam a lelkem a sötétségnek az életemben megjelent minden anyagi dolog amit elakartam érni?
Figyelt kérdés
Nagyon jól fizető munka, ami anynit jelent céget alapítottam,van több munkásom.
Társkeresőkről több nővel is szoktam találkozni.
Jó autót tudtam venni.
lakásom azóta eladtam egy szép kertes házban élek,friss levegőn, erdő mellett.
Amíg ezt a vallásos életet erőltettem semmit nem tudtam elérni.Amikor eladtam a lelkem, egyszerűen az életem is hetek alatt megváltozott minden lehetőség kinyílt előttem.
2022. ápr. 3. 17:47
1/8 anonim válasza:
Hogy adtad el? Kontakt tudsz esetleg adni?
2/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Elötte mit dolgoztál? Hogyan eröltetted a vallásos életet?
3/8 anonim válasza:
Hát igen, ez a bizonyíték, hogy létezik Isten.
De ugye te más urat szolgálsz innentől, választottál.
4/8 anonim válasza:
Amennyiben ez igaz (és szerintem nem igaz), akkor te tudod a legjobban:
azért, mert az elején így van. Hiszen ezért adtad el a lelked.
5/8 anonim válasza:
Rossz a sorrend. Elkezdtél vagyonosodni, az egód ilyenkor előtérbe kerül, Isten a háttérbe.
6/8 anonim válasza:
Kontaktot én is kérnék, illetve szólhatnál egy pér jó szót az érdekemben :D
7/8 anonim válasza:
És a világ elmúlik, és annak kívánsága is; de a ki az Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.
8/8 anonim válasza:
Akkor már meg is van, hogy Orbánnak is miért jó, mert eladta a lelkét az ördögnek. És egyre rosszabb, nagyobb az egója. Nem tudom ez hova fajul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!