Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg bűn ha maszturbálok?

Tényleg bűn ha maszturbálok?

Figyelt kérdés
19/F vagyok. Nincs barátnőm még, egyedül álló vagyok, szoktam maszturbálni. De hallottam róla hogy súlyos bűnt követek el, mert erkölcstelen, parázna gondolatokat idéz elő. Tényleg igaz lenne ez? Szerintem nem ártok vele senkinek. És ha van Isten nem hinném hogy ezzel lenne elfoglalva
2022. márc. 30. 21:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%

Isten egészen biztosan nem kukkol téged farokverés közben. Csináljad csak nyugodtan, szüksége van rá a szervezetednek. Minnél gyakrabban csinálod, annál nagyobb lesz a cerkád is. Ez régebben volt TABU-téma, mert mindenki szegyellte. Ma már nincsen ilyenröl szó, létszükséglet. ha tele van a húgyhólyagod, akkor elmész pisilni. Ha a heréd van tele, azt is ki kell idnként üríteni. Ha másképpen nm egy, akkor önkiszolgálással.

Szóval ne félj semmi bajod nem lesz.

2022. márc. 30. 21:16
 2/16 anonim válasza:
68%
Egyáltalán ne legyen bűntudatot.
2022. márc. 30. 21:16
 3/16 anonim ***** válasza:
29%

Jó, de a logikád alapján akkor bűn se létezik. Hiszen mindenre rá lehet húzni, hogy vagy nem ártasz vele senkinek vagy szerinted Isten nem foglalkozik vele. Nézzük például az első esetet, melyre jó példa a káromkodás, mellyel nem ártasz senkinek, akkor nem is bűn igaz? Pedig a Biblia szerint az egyik legnagyobb. Másikra példa a háború, Isten láthatóan nem avatkozik bele, akkor nem bűn halomra gyilkolni ártatlan embereket se.

De teljesen lényegtelen a kérdés olyan szempontból, hogy hitetlen vagy. Ezt a végén ki is jelented azzal, hogy Isten létezését csak hipotézisként veted fel.

2022. márc. 30. 21:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom neked már harmadik lábként funkcionál, olyan hosszúra verted. Valószínűleg azt a mondatot viccként szúrtad be, de talán nem ildomos olyan butácska egyéneknek ilyet írni, mint a kérdező, mert komolyan fogja venni.

2022. márc. 30. 21:19
 5/16 anonim ***** válasza:
20%
Igen, halálos bűn.
2022. márc. 30. 21:20
 6/16 anonim válasza:
58%
Hatvan éves férjes asszony vagyok és akkor is szoktam néhanapján... fiatal gyerek vagy még, ne legyen bűntudatod.
2022. márc. 30. 21:21
 7/16 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nem bűn.
2022. márc. 30. 21:21
 8/16 A kérdező kommentje:
Az lenne a bűn szerintem ha bántanék más embereket, elvenném más tulajdonát, vagy csúnyán beszélnék másokkal. De ilyet nem teszek.
2022. márc. 30. 21:27
 9/16 anonim ***** válasza:
49%

Szerinted csak ennyi, hívők szerint pedig nem.

2022. márc. 30. 21:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Rock koncerten meg katonákat toboroz a sátán.
2022. márc. 30. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!