Lehetek kereszt szülő?
Egy ismerősöm babáját meg akarják keresztelni, és azt szeretnék, ha én lennék a keresztanyuka, de nem tudom, lehetek e. Voltam elsőáldozó, bérmálkoztam, rendszeresen járok templomba, nincsen szexuális kapcsolatom, se semmi, ami különösebben nagy bűn lenne, csak egy a gond: még csak 17 éves vagyok. Ez akadály, vagy nem? Kérlek, csak komoly válaszokat adjátok, a nem hívő
Szart se ér a dolog, hülye vagy, a kereszténység egyenlő hülyeség és társai féle megnyilvánulásokból nem kérek.
Lehetsz.
"Egy életre elkötelezed magadat a gyerek segítése mellett, azért én ezt baromira átgondolnám."
Kérdező, azért ennyire ne félj attól a gyerektől. ;-)
"Voltam elsőáldozó, bérmálkoztam, rendszeresen járok templomba, nincsen szexuális kapcsolatom, se semmi, ami különösebben nagy bűn lenne,"
Azt hiszed ezek közül akár EGY is érdekel bárkit? :D Magadon kívül persze.
Én úgy lettem keresztszülő, hogy én magam nem voltam megkeresztelve, nem vagyok hívő, nem járok templomba, azt sem tudom mi az a bérmálkozás meg elsőáldozás.
A pap gyorsan kersztet vetett rám is a keresztelő előtt és puff, már mehettem is keresztszülőnek.
"Én úgy lettem keresztszülő, hogy én magam nem voltam megkeresztelve"
Azóta már más szelek fújnak (egyelőre itt még...).
8
Ez tavaly nyáron volt. :) Szóval igen, más szelek fújnak 100 vagy 50 évvel ezelőtthöz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!