A tesóm kereszt szüleinek a gyereke nekem kicsodam? Pontosan mert én ebbe már bele vagyok kavarodva unokatestvérem vagy kicsodam?
Ugyanaz mint tesódnak. Írok pár példát:
Ha tesódnak a keresztszülője anyukád testvére, akkor a gyerekük a tesód unokatesója, így neked is.
Ha tesódnak a keresztszülője anyukád unokatestvére, akkor a gyerekük a tesód másod unokatesója így neked is.
Ha tesódnak a keresztszülője anyukád másod unokatestvére, akkor a gyerekük a tesódnak a harmad unokatesója így neked is.
Másrészről:
Ha tesódnak a keresztszülője anyukád szomszéda, akkor a gyerekük a tesód szomszédja, így neked is. (Ha még otthon lakik mindenki.)
Ha tesódnak a keresztszülője anyukád barátnője, akkor a gyerekük a tesódnak: "anyu barátnőjének a lánya", így neked is.
Ha tesód keresztszülője Pista bácsi a faluból, akkor a gyerekük a "Pista bácsi lánya" a tesódnak, így neked is.
Mert nekem ki a húgom pasijának a szomszédjának a testvérének az unokatesója?
nem tudom pontosan tán apukám másod unoka testvére a húgom pasijának a szomszédjának a testvérének az unokatesója vagy nem tudom hogy hogy de valamilyen részről rokonok ezt tudom.
Na ennyiből megtudod mondani? Nem? Én sem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!