Mi értelme van a vallási vitáknak itt?
Figyelt kérdés
Sokszor vitáznak az ateisták és a vallásosak vagy a vallásosak a vallásosakkal. Ezeknek mi értelme? Rendszerint senki nem győz meg senkit. Mindenki mondja a magáét és 100ból 99szer nem változik semmi.2022. márc. 26. 20:11
1/30 anonim válasza:
semmmi.
allapits szektát mint a Yahuah utjások és kakálj a világra
3/30 anonim válasza:
Ja, gőz kiengedése, unalom elleni dolog, aztán idővel úgyis rájössz, hogy felesleges, aztán elunod, és valami érdekesebb elfoglaltság után nézel.
4/30 anonim válasza:
Amúgy minek van értelme a Földön?
5/30 anonim válasza:
"Amúgy minek van értelme a Földön?"
Számomra a családomnak pl.
6/30 anonim válasza:
És Istennek mi értelme van? És a értelemnek? Vagy az értelmetlenségnek? A szeretetnek? A boldogságnak? Ezeknek a hiányának? Semminek mi értelme?
7/30 anonim válasza:
#6 semminek semmi ertelme.
Jezus megkisertesenek semmi ertelme.
Nincs semminek semmi ertelme
8/30 anonim válasza:
Istennek én sem tudom mi az értelme, de én nem is vagyok hívő, szóval nem vagyok kompetens a témában. Az értelemnek az az értelme, hogy nélküle nem létezne értelmezés, vagyis semminek sem lenne semmi értelme. A szeretetnek nem tudod, mi az értelme? Egyszer szeress, és majd rájössz.
A semminek pedig semmi értelme, vagyis a semmi értelme önmaga.
9/30 anonim válasza:
"A szeretetnek nem tudod, mi az értelme?"
Szerintem az egyetlen tényleges érték a világon, amit nem lehet pótolni.
De mit jelent az értelem? Addig létezik, amíg értelmezhető? Mitől lesz az?
10/30 anonim válasza:
#9 emberi szeretetbol demonok taplalkoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!