Milyen beszéd ez??
Figyelt kérdés
Háborúban vagyunk? Ma és a múltban, milliárdok nem tudták és ma sem milliárd emberek nem tudnak arról hogy évezredek óta a földön, és a láthatatlan világokban: Egeknek-egeiben már a mennyben is Mennyei Atyánk királyi városában elkezdődtek az Örökkévalóságban a gonosz bukott angyalok, démonok harca a Sátán oldalán és a jó angyalok az Úr oldalán való harca. - Jelenések 12:8 de nem vehetnének diadalmat, és az ő helyök, sem találtatnék többé a mennyben.- amely először nézetkülömbség miatt szellemi volt, de aztán egyre keményebb lett, és már rég óta, megkötözik, elzárják bebörtönözik egymást, Júdás 1:6 És az angyalokat is, a kik nem tartották meg fejedelemségöket, hanem elhagyták az ő lakóhelyöket, a nagy nap ítéletére örök bilincseken, sötétségben tartotta. Már az ó szövetségben is írva van: Daniel 10:13 De Persiának fejedelme ellenem állott huszonegy napig, és ímé Mihály, egyike az előkelő fejedelmeknek, eljöve segítségemre, és én ott maradék a persa királyoknál; Dániel 10:20 És monda: Tudod-é, miért jöttem hozzád? És most visszatérek, hogy küzdjek a persa fejedelem ellen; és ha én kimegyek, ímé Görögország fejedelme jő elő! Perzsiának fejedelme egy bukott angyal volt, aki ellenőrzése alatt tartotta Perzsia népét, és a földre igyekező Gábriel angyalt letartóztatta, nem is kevés ideig, Mihály fejedelmi angyalainak kellet a segítségere sietni. Nem akarom hosszúra nyújtani írásomat, de van egy fontos rendkívüli ige az Úr Jézus szájából: Máté 10:34 Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békességet bocsássak e földre; nem azért jöttem, hogy békességet bocsássak, hanem hogy fegyvert , Máté 10:34 Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békességet bocsássak e földre; nem azért jöttem, hogy békességet bocsássak, hanem hogy fegyvert, , És hogy az embernek ellensége legyen az ő házanépe. Tehát: az ÚR Jézus be jelentette hogy háborút indít el a hívők és a nem hívők között, a így ha nem hívő az egyik csaladtag a másik igen akkor háború van a csaladtagok között, az Örökkévaló békesség megteremtése célja érdekében. Máté: 10:28 Ne féljetek azoktól akik megölik a testet, hanem inkább attól akik a testet és a lelket is elveszitik a gyehennában. Harc van minden hívő és világi ember között mert NEM azonos látásuak az ideológiákban, vallásokban, izmusokban, eszmékben, amint látjuk több millió emberek vallják a hitleri eszméket magukénak. Es a világ nagy részén komminizmus van, másik részén demokratikizmus van ugyan így a vallások között nagy nézet különbség van. EZ A SÁTÁN MUNKÁSSÁGA most azon dolgozik hogy egyesítse a nézeteket. A gyülekezetbe járás nagyon sok ember éle..2022. márc. 23. 10:59
1/5 anonim válasza:
Amennyit sikerült felfognom belőle, az alapján azt tippelem, hogy vallásos.
3/5 A kérdező kommentje:
2# miért lenne szektás?
2022. márc. 23. 12:57
4/5 anonim válasza:
Elég szomorú hogy az első kettő válaszoló buta mint az éjszaka
5/5 anonim válasza:
nem valami okos, de az sem, aki bemásolta
"Tehát: az ÚR Jézus be jelentette hogy háborút indít el a hívők és a nem hívők között, a így ha nem hívő az egyik csaladtag a másik igen akkor háború van a csaladtagok között, az Örökkévaló békesség megteremtése célja érdekében."
"Es a világ nagy részén komminizmus van, másik részén demokratikizmus van ugyan így a vallások között nagy nézet különbség van."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!