Milyen beszéd ez hívőtől?
Figyelt kérdés
Egyszer mindenki meghal, mindenkinek megkell állnia Isten ítélőszéke előtt, jaj jaj azoknak akik nem têrtek meg,, vár reájuk az Örökkévaló tüzes pokol, ahol gyötrődnek örökkön örökké, térjetek meg , ne akarjattok oda jutni, mondjátok le bűnös földi vágyaitokat, de akik nem térnek meg jussonak oda amen!
Szóval milyen beszéd ez ? Neten olvastam vagyis facebookon
2022. febr. 22. 18:53
2/16 anonim válasza:
Keruld az ilyen embereket jo messzire
3/16 A kérdező kommentje:
Sugole jeno írta
2022. febr. 22. 19:41
4/16 anonim válasza:
törődjön a saját bűneivel, ne a másokéval
5/16 anonim válasza:
Hit gyülekezete.... Nincs kérdésem...
6/16 anonim válasza:
Elvakult vallásos szöveg. Emlékszem valahol hallottam, hogy a pokol egyébként nem is egy létező fogalom a bibliában. Nincs benne a bibliában gyakorlatilág. Most így rá is kerestem és van ahol tényleg ugyanezt írják. Csak egy dúrva félrefordítás azért, hogy a hívőket befolyásolják.
Ettől még nem 100%, máshol mást írnak, valamivel több utánajárást igényel mint, egy gyors rákeresés.
7/16 anonim válasza:
Csak megpróbál megmenteni. Ez hasonló, mint a Szűz Mária jelenés a fatimei. Ott ezt mondta a Szent Szűz. Nem gondolod, hogy saját kútfőből vette, ugye?
8/16 anonim válasza:
Sákrábálá nojti!! Holy holy holy!
9/16 anonim válasza:
Isten szeretet! Nem teremtett tüzes poklot, meg semmilyen gyötrelmes helyet sem. A Róma 6:7 szerint aki meghalt, azt felmentették a bűne alól. Tehát miért szenvedne tovább, pláne örökké? Az való igaz, hogy a biblia szerint az örök élet elnyerésének vannak feltételei, amelyek a János evangéliuma 17:3 szerint Isten és Jézus Krisztus megismerése. Isten azonban szabad akarattal teremtette az embert, így senkit sem kényszerít erre.
10/16 anonim válasza:
Bár milliószor megkérdezted már, de mindegy. Még mindig szadista szerintem ez a manus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!