Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehetséges, hogy halálunkkor...

Lehetséges, hogy halálunkkor a testünk és lelkünk egy másik Univerzumba kerül?

Figyelt kérdés
Vagy egy másik bolygóra, ahol különböző űrlények, meg földönkívüliek élnek.

2022. márc. 21. 19:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%

kérdező akkora nettó baromságokat összehordtál!

1. a testünk mióta kerül át bárhova is? a férgek zabálják fel belülről...! csak szólok

2. a több dimenzió jelenleg csak elmélet ebből is csak a húrelmélet foglalkozik vele! max különböző bolygókra ahol kb ilyen szintű technológia van!

3. és akkor ezzel mi újat mondtál? a klasszikus hindu/buddhizmus reinkarnáció és ennyi... nem sikerült újra feltalálnod a spanyol viaszt! :) ":D

4. hova gravitál át a lélek? -_-" ":D nincs neki tömege mert ha lenne akkor ki tudták volna mutatni! :DD vicces kisfiú vagy hallod-e?

max a lélek túlvilágra kerül majd utána születik le újból!

2022. márc. 22. 15:57
 12/18 anonim válasza:

Az nderf oldalon olvasd el ezt a halálközeli élményt:

[link]

2022. márc. 25. 09:18
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem mindannyian felébredünk ebből az "álmunkból" halálunk után. És sokan mondják azt hogy de rosszat álmodtam, de már vége hála az égnek. És akkor felébredsz Isten mellett és tök mindegy mennyit szenvedtél itt, ez csak álom lesz.
2022. márc. 25. 19:22
 14/18 anonim ***** válasza:
A test biztos nem kerül át sehova, mert akkor nem kellene szállítani, eltemetni a holttestet.
2022. márc. 26. 21:19
 15/18 A kérdező kommentje:
14: És ha új testet vesz fel a lelkünk?
2022. márc. 26. 21:22
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Keresztény vagyok, tehát nem hiszek a reinkarnációban. De vannak vallások, ahol a lelked átkerülhet akárhova, akár egy másik univerzumba is reinkarnálódhatsz, és újjászülethetsz földönkívüliként.

2022. márc. 26. 22:05
 17/18 A kérdező kommentje:
16: És erre a Földre nem születhetek le újra? Ha nagyon szépen kérem Istent?? Lécciléccilécci!!!!!!
2022. márc. 26. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
65%
És ha Isten azt mondja, nincs reinkarnáció és punktum?
2022. márc. 29. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!