Megváltozunk, ha egy másik ember szívét ültetik át belénk?
Ez egy nagyon érdekes kérdés.
Hallottam olyasmit, hogy valóban megváltoztak, de persze egy ilyen komoly beavatkozás után az emberek egyébként is átértékelhetik az életüket, szóval nem tudom mi a válasz, de engem is érdekelne.
Máj vayg vese (?) átültetés után, olvastam már olyanról, hogy az illető aki soha életében nem fogyasztott alkoholt korábban, utána kívánni kezdte...
De egyébként a szívünk csak egy szervünk, és Allah a cselekedeteinket és a szándékainkat, hitünket fogja mérlegelni. Ami a lelkünkből következik.
#5:
Azért kezdte kívánni az alkoholt, mert egy másik ember szerve került belé, és az a szerv volt az ami hozzászokott az alkoholhoz korábban, ezért kezdte el kívánni az új "tulajdonosa" is.
Vagyis egy szervátültetés meg tud változtatni !
De hol lehet a lélek?
Pl. Cipő (Republic), aki szívrohamban halt meg, nem engedte, hogy egy donor szívét kapja meg, inkább vállalta a halált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!