Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tegnap imádkoztatok 21:30 kor?

Tegnap imádkoztatok 21:30 kor?

Figyelt kérdés

és szerintetek mikor jön el a nagy figyelmeztetés ideje?

[link]

itt olvashattok rola aki tud ezzel kapcs. valamit az kérem írjon

2010. szept. 13. 06:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez az üzenet ellenőrizhetetlen! Ilyet bárki leírhat. Te is, csak éld bele magad és legyen erős hited benne.

Ha végig gondolod a figyelmeztetést, több helyen is sántít az eszmefuttatása:

1. A Szűzanya miért csak Patricia Mundorfnak jelenik meg, neked (nekem) miért nem?,

2. A Szűzanya nem támadt fel, tehát meghalt és nem tud az emberek között megjelenni, üzeneteket átadni,

3. A Biblia világosan leírja (ha hiszek benne), hogy: ... az Úr napja pedig úgy jő majd el, mint az éjjeli tolvaj ... az elemek pedig megégve felbomlanak...(Péter II./3/10.), összevetve a tudomány jelenlegi állásával kb. 4 milliárd év múlva a Földünk belezuhan a Napunkba és minden megég, felbomlik,

4. Az utolsó időktől pedig nagyon messze vagyunk, mert a Bibliában világos üzenet van Istentől: ...Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja...,

az Utolsó Idők társulata ezt a részt nem találta meg a Bibliában, vagy szándékosan félrevezet bennünket és úgy tűnik, hogy akik hisznek ebben, félelemben, rettegésben akarják tartani őket.

Gondolkodj az ilyen leírásokon, vesd össze a tudomány eredményeivel, elemezd a lehetőségeket és találj ki hasonlót, ezzel alkottál egy új hitet - ha lesz követőd.

2010. szept. 13. 21:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Miről maradtam le???

Mi volt tegnap 21.30-kor?

Mire kell figyelmeztetni?

2010. szept. 14. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!