Tegnap imádkoztatok 21:30 kor?
és szerintetek mikor jön el a nagy figyelmeztetés ideje?
itt olvashattok rola aki tud ezzel kapcs. valamit az kérem írjon
Ez az üzenet ellenőrizhetetlen! Ilyet bárki leírhat. Te is, csak éld bele magad és legyen erős hited benne.
Ha végig gondolod a figyelmeztetést, több helyen is sántít az eszmefuttatása:
1. A Szűzanya miért csak Patricia Mundorfnak jelenik meg, neked (nekem) miért nem?,
2. A Szűzanya nem támadt fel, tehát meghalt és nem tud az emberek között megjelenni, üzeneteket átadni,
3. A Biblia világosan leírja (ha hiszek benne), hogy: ... az Úr napja pedig úgy jő majd el, mint az éjjeli tolvaj ... az elemek pedig megégve felbomlanak...(Péter II./3/10.), összevetve a tudomány jelenlegi állásával kb. 4 milliárd év múlva a Földünk belezuhan a Napunkba és minden megég, felbomlik,
4. Az utolsó időktől pedig nagyon messze vagyunk, mert a Bibliában világos üzenet van Istentől: ...Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja...,
az Utolsó Idők társulata ezt a részt nem találta meg a Bibliában, vagy szándékosan félrevezet bennünket és úgy tűnik, hogy akik hisznek ebben, félelemben, rettegésben akarják tartani őket.
Gondolkodj az ilyen leírásokon, vesd össze a tudomány eredményeivel, elemezd a lehetőségeket és találj ki hasonlót, ezzel alkottál egy új hitet - ha lesz követőd.
Miről maradtam le???
Mi volt tegnap 21.30-kor?
Mire kell figyelmeztetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!