Tegnap imádkoztatok 21:30 kor?
és szerintetek mikor jön el a nagy figyelmeztetés ideje?
itt olvashattok rola aki tud ezzel kapcs. valamit az kérem írjon
A jó katolikus asszony, őket lehet a legjobban szédíteni...
Tény, hogy ez egy kamu, mert Szűz Mária kifejezetten olyan "lény", akinek odafentről tudnia kellene, hogy aki ezt a kiskönyvet kiadja, arra nemhogy hallgatni fognak, hanem rengetegen hülyének nézik majd. Több kárt okoz az egyháznak, mint ahány lelket megment.
Na meg ez valahogy épp úgy hangzik, mint a többi figyelmeztetés, aminek alapján már rég ki kellett volna halnia a fél emberiségnek.
Bocsi, ez a véleményem. Ha azt mondom, hogy nekem megjelent Héra, és kinyilatkoztatta, hogy visszatérnek az aranykor dicsőséges napjai, arra mit felelsz? De komolyan kérdezem.
"Ha azt mondom, hogy nekem megjelent Héra, és kinyilatkoztatta, hogy visszatérnek az aranykor dicsőséges napjai, arra mit felelsz?"
Legalább jó csaj volt?
Az imádkozás számomra mindenféle feltűnési viszketegségben szenvedő, Máriát vizualizáló kansasi Patriciák nélkül is megy.
Egyéni szociális véleményem annyi erről, hogy Mária nem az egész világ anyja, soha nem is volt, ha létezett is, csupán eszköz volt Jézus megszületése céljából.
Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nem igényel Patríciákat, akik csatornaként kommunikálják a mondandójukat.
Imádkozni tegnap, ma és holnap is alanyi joga (és kötelessége) mindenkinek.
Egyetlen írás elegendő, hogy rájöjjünk, valami közeledik, valaminek a vége, ami már nagyon időszerű. Ez nem egy füzet, vagy bármilyen kansasi asszony írása, hanem maga a Biblia.
Én hiszem azt, hogy Isten egészen nyíltan fog hozzám szólni, ha itt az ideje. Nem vérszerű folyadékot fog csepegtetni egy bronzszobor szemkörnyékéről, nem búzatáblán rendezi akként a kalászokat, hogy az egy filmből ismert, bajszos ember arcát mintázza a magasból, nem egy horvát testvér nézése által világosít meg, hanem egyenesen és nyíltan tudatosít bennem dolgokat.
Ezt kérem és ezt hiszem, ezért nem áll módomban és szándékomban a patríciákra figyelni. Az én hitem Istenre és rám tartozik.
08:32
Nem tudom, mert nő vagyok, tehát nem figyeltem meg ilyen szempontból :)
Kedves kérdező! Nem, szerintem nem lesz ilyen, és az ezt állító nőnek is maximum betegségből vagy feltűnési viszketegségből lesz látomása. Olyan sokaknak jelent már meg Szűz Mária efféle üzenetekkel, hogy lassan előjegyzési naptárat vezethetne a különböző Utolsó figyelmeztetés-dátumokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!