Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted rosszul gondolja a...

Szerinted rosszul gondolja a nagybátyám?

Figyelt kérdés
Nagybátyám gyülekezetbe jár, és mondta nekem hogy nem elég hogy hiszek Istenben, meg megvagyok keresztelve mint katolikus és közben a saját utam járom. Mert ezzel függetlenítem magam Istentől aminek kárhozat a vége. A földi életünk után pokolba való jutás,. Mondtam neki hogy keresztapam, első aldoztam, megkereszteltek , hiszek Istenben Jézusban, nem teszek másnak rosszat, nem bántok mást, segítek és kedves vagyok de a magán életembe hadd éljem ahogy akarjam. És akkor jött azzal hogy ez nem elég az ördög így csapja be az embereket hogy elég jó embernek lenni és éld a saját életed így vág el az ördög Istentől hogy ne üdvözöljünk, hanem így megtart a kárhozat útján azt szeretné ha megtérnék nem szeretné hogy pokolra jussak. Gyerekeinek is ezt mondta meg hogy menjenek abba a gyülibe. Azonban én katolikus szeretnék maradni, jó lelkű ember , segítőkész de a magán életem élni akarom a saját terveim szerint igyekszem ott is erkölcsös lenni de élvezem az életem próbálok olyan ember lenni aki normális, intelligens , istenfélő de én nem agyalok ezen hogy hova jutok meg stb . Majd Isten eldonti ezért igyekszem jó lelkűként élni.
2022. márc. 6. 13:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Volt már, csak nagymamával. Miért kell ugyanazt többször megkérdezni?
2022. márc. 6. 17:50
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
#11 mert bedilizett
2022. márc. 6. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Ezt olvastam épp a Bibliában:(eszembe jutottál)

Ti, mai emberek! Figyeljetek az Úr igéjére! Olyan lettem én Izráelnek, mint a puszta, vagy mint a homályba borult föld? Miért mondta az én népem: A magunk útját járjuk, többé nem megyünk hozzád! Elfeledkezik-e ékszereiről a lány, díszes övéről a menyasszony? Rólam elfeledkezett népem számtalanszor.

Jeremiás 2:31‭-‬32

Isten téged is keres. Azt akarta hogy írjam meg neked.

2022. márc. 6. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:

"igaza van nagybátyádnak és ez a megtérés"

De ahhoz, hogy a kérdező is megtérjen, nem kell elhagynia a katolikus egyházat. Nem is ajánlatos.

2022. márc. 6. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:
53%

"igyekszem jó lelkűként élni"

te nagy hanta gyerek, "jó lelkűként" akarsz élni? és hány éve csinálod már ezt, hogy kamu kérdésekkel piszkítod tele a gyakorit, újra meg újra ugyanazzal? naponta vagy ötöt raksz fel már megint.

2022. márc. 6. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!