Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tanácsolsz nagybátyámmal...

Mit tanácsolsz nagybátyámmal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Apukám testvére nagybátyám aki a keresztapám nagyon szeret engem gyerekkorom óta sok mindent megvett nekem... azonban ő nagyon bünös életet él(paráznalkodik mulat éjszakákban) a Lelkész ahova járok hívő Gyülekezetbe azt tanácsolja szakitsam meg vele a kapcsolatot mert a Sátántól(Ördögtől van a nagybatyam) mivel NEM ISTEN utjan jar hanem a vilagi uton es aki Nem hivo az Satanhoz tartozik.. szeretem a nagybatyamat nagyon es o is engem, jobban szeretem mint apamat... tanacstalan vagyok mit tegyek? Attol h ő vilagi ember én meg nem vagyok ebben reszese meg tiszteletben tartom magánügye de a pasztor szerint ez nemlesz jo hatassal ram
2021. aug. 15. 19:27
1 2
 1/14 Laylah ***** válasza:
96%
Én nem hagynám, hogy akárki beleszóljon a családi életembe, akár pap, akár nem. Semmi köze hozzá.
2021. aug. 15. 19:32
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Na ezért mondják hogy a vallás butít. Itt a példa. Vannak akik nem a személyes tapasztalat alapján ítélnek meg egy embert, hanem az alapján hogy valami idióta népbutító pap mit mondott róla (akár ismeretlenül).
2021. aug. 15. 19:34
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Tehát nagybátyád nem egy besavanyodott fatökű alak. És te komolyan elfordulnál tőle mert egy csuhás hülye azt mondja? Remélem kamu, de a hitgyülisek nagyon hülyék tudnak lenni ebből a szempontból, sok barom eldobta a családját mert valami okoskodó vénember azt mondta nekik.
2021. aug. 15. 19:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A sógorom pap, én totál a magam ura vagyok, full ateista, mégis jól kijövünk, mert nem pofázunk bele egymás életébe. Vegyetek példát rólunk.
2021. aug. 15. 19:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A hitnek semmi köze ahhoz, hogy milyen igaz életét élsz...

Amúgy egy igaz hívő simán kezelni tudja ezt a satan dolgot akkor is ha a nagybátyjáról van szó

2021. aug. 15. 20:00
 6/14 Wannabeapro válasza:
98%

Szakítsd meg a kapcsolatot a lelkésszel.. Hülye szegény.

Véleményem szerint az se ártana ha a vallást is otthagynád, de ez a te dolgod..

2021. aug. 15. 20:11
 7/14 anonim ***** válasza:
97%

Mi az hogy paráználkodik?

Alkalmadtan mulat az éjszakába és flörtölget nőkkel és discozik időnként vannak egyéjszakás kalandjai vagy férjes asszony szeretője vagy mi?

Nem tudom milyen vallás pásztora de ő meg elmehet a sunnyogoba mivel szét akar szakítani egy családot akik szeretik egymást. Mandinerből megkérdezném a helyedbe, hogy ne haragudjon de maga meg ugye ezek alapján vét a felebaráti parancs ellen. Szeresd felebarátodat mint önmagadat az hol van lelkész úr és a kevélység az magának nagyon megy.

Szard mar le a nagybatyad ateista es éli az életed de a család része és szeret titeket es ti is őt. Nem kéne hogy egy kivulallo magat szentnek titulalo ember megingasson a csaladod iranti szeretetedben. Ahogy 1-es irts elmehet a sunyogoba.

Amugy ateista vagyok. Lehet megharagszol ezert de senkinek nincs joga manipulalni az erzesedet es az életedet.

2021. aug. 15. 20:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
* éli az életét
2021. aug. 15. 20:27
 9/14 anonim válasza:
98%
Amennyire hallottam papoktól, mindnyájan eredendően bűnösök vagyunk. De azt is suttogják, hogy a nagyfőnök odafent elég megbocsátó tud lenni. Szóval mivel te is bűnös vagy, meg a papod is az, miért nem szakítod meg ennyi erővel vele a kapcsolatot? Megnyugtatlak, az az ember jobb hatással lenne rád, mint a pap. Megértetné veled, hogy úgy éld az életedet, ahogyan te jónak látod.
2021. aug. 15. 20:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is vallásos vagyok, de azért ez már túlzás. Mondjuk én nem hitgyülis vagyok.
2021. aug. 16. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!