Mit tanácsolsz nagybátyámmal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Apukám testvére nagybátyám aki a keresztapám nagyon szeret engem gyerekkorom óta sok mindent megvett nekem... azonban ő nagyon bünös életet él(paráznalkodik mulat éjszakákban) a Lelkész ahova járok hívő Gyülekezetbe azt tanácsolja szakitsam meg vele a kapcsolatot mert a Sátántól(Ördögtől van a nagybatyam) mivel NEM ISTEN utjan jar hanem a vilagi uton es aki Nem hivo az Satanhoz tartozik.. szeretem a nagybatyamat nagyon es o is engem, jobban szeretem mint apamat... tanacstalan vagyok mit tegyek? Attol h ő vilagi ember én meg nem vagyok ebben reszese meg tiszteletben tartom magánügye de a pasztor szerint ez nemlesz jo hatassal ram2021. aug. 15. 19:27
12/14 anonim válasza:
Ez valami szekta lehet. A lelkész egy barom.
A keresztapád "mulat az éjszakában" dolga elég ködösen lett megfogalmazva, de abban biztos vagyok, hogy ha tényleg paráznaság van a dologban, az tényleg nem okés. De hogy emiatt szakítsd meg vele a kapcsolatot, marhaság! Inkább a lelkésszel és az egész szektával kéne ezt tenni, mert ez a sátán útjain jár duma elég erős. Isten a bűnöst is szereti és üdvözíteni akarja. Kár, hogy a lelekész nem...
13/14 anonim válasza:
Miért emeled ki a kérdést? Ennyire átmosná az agyad ez a "pap"? Egyöntetű válaszokat kaptál. A hitednek nem a Hozzád mindig jó családtagodban kéne, hogy meginogjon, hanem a "papodban". Tudják egyáltalán a szüleid, hogy hova jársz és ott mikkel tömik a fejed? Mert ez tényleg inkább ilyen szekta szagú dolog. Az mondjuk elgondolkodtató megfogalmazás, hogy még az édesapádnál is jobban szereted a nagybátyád, de így meg még jobban nem érthető, hogy ezen gondolkodsz, sőt kiírtál egy kérdést is erről, amit ki is emeltél.🤷
14/14 anonim válasza:
"szeretem a nagybatyamat nagyon es o is engem, jobban szeretem mint apamat..."
Szerintem el van döntve a kérdés. Ne foglalkozz ezzel a pappal. Ő nem szeret téged ha ilyeneket mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!