Miért mondják itt páran hogy elkárhozik a másik?
Szia!
Jézus vérén lettél megváltva!
Megtérés, odafordulás Istenhez Jézus Krisztus által.
Az egyszer kell bemerítkezni vízbe és Szent Szellemmel.
János 14:26
Később azonban majd az a Segítő — a Szent Szellem — fog megtanítani titeket mindenre, akit az Atya küld hozzátok, hogy engem képviseljen. Ő majd emlékeztet titeket mindenre, amit nektek mondtam.
De a napi időtöltés Istennel, Jézussal adja a növekedést hitben.
Biblia, Új szövetség olvasása naponta..
Jézus pedig felele néki, mondván: Meg van írva, hogy nemcsak kenyérrel él az ember, hanem az Istennek minden ígéjével. ( Lk 4,4 )
A teljes írás Istentől ihletett és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre ( 2Tim 3,16 )
Ha mosod hívőként ruhádat naponta Jézus vérével (rövid fohász :Jézus vére megtisztít minden bűntől és minden holt cslekedetektől) a szellemed tiszta lesz
(Ezek azok, akik a nagy nyomorúságból jöttek, és megmosták ruhájukat, és megfehérítették a Bárány vérében.)
Az alábbi linken magyarázzák a test cselekedeteit hogyan öldököljétek meg.
Lehet szabadító szolgálaton keresztül is szabadulni.
Viszont a test cselekedeteit megöldökölve, keresztre feszítve (fohász : keresztre feszítem a testemet, amikor jön az érzésnek mondani),
Jézus vérét használva is ellen tudunk állni a test cselekedeteinek.
Szóval a megszentelődés egy folyamat. Célszerű Jézust kérdezni, hogy hol a te helyed, ahol Téged szeretettel látnak, akik által kapsz segítséget Jézus követéséhez.
Áldjon az Úr és őrizzen szüntelen!
"kell bemerítkezni vízbe"
milyen vizbe?
20.
Miért reagálsz arra amit ír? Erre várt. Hogy végre valaki rávilágítson ezekre és szórakozhasson.
#27 hát amit küldtél videót abban kádban meritkeztek be pedig jézus jordán folyójába meritkezett be egy vadfolyóba...
amugy nem tudom mennyire legit ez a kádas bemeritkezés inkább nevetségesen hangzik bocsánat ha megsértettelek
Ugye, ha megtapasztalod, hogy Jézus él és mellette döntesz, akkor tudsz igazán jól látni ezekben a dolgokban...
Engem nem zavart a fürdőkád....
Itt magyarban is szoktak folyóban is, de azért most pl túl hideg van hozzá .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!