Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért mondják itt páran hogy...

Miért mondják itt páran hogy elkárhozik a másik?

Figyelt kérdés
Nem is ismerik azt az embert, lehet már rég megtért.
2022. márc. 1. 12:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
25%

Szia!

Jézus vérén lettél megváltva!

Megtérés, odafordulás Istenhez Jézus Krisztus által.

Az egyszer kell bemerítkezni vízbe és Szent Szellemmel.

János 14:26

Később azonban majd az a Segítő — a Szent Szellem — fog megtanítani titeket mindenre, akit az Atya küld hozzátok, hogy engem képviseljen. Ő majd emlékeztet titeket mindenre, amit nektek mondtam.

De a napi időtöltés Istennel, Jézussal adja a növekedést hitben.

Biblia, Új szövetség olvasása naponta..

Jézus pedig felele néki, mondván: Meg van írva, hogy nemcsak kenyérrel él az ember, hanem az Istennek minden ígéjével. ( Lk 4,4 )

A teljes írás Istentől ihletett és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre ( 2Tim 3,16 )

Ha mosod hívőként ruhádat naponta Jézus vérével (rövid fohász :Jézus vére megtisztít minden bűntől és minden holt cslekedetektől) a szellemed tiszta lesz

(Ezek azok, akik a nagy nyomorúságból jöttek, és megmosták ruhájukat, és megfehérítették a Bárány vérében.)

Az alábbi linken magyarázzák a test cselekedeteit hogyan öldököljétek meg.

[link]

[link]

Lehet szabadító szolgálaton keresztül is szabadulni.

Viszont a test cselekedeteit megöldökölve, keresztre feszítve (fohász : keresztre feszítem a testemet, amikor jön az érzésnek mondani),

Jézus vérét használva is ellen tudunk állni a test cselekedeteinek.

Szóval a megszentelődés egy folyamat. Célszerű Jézust kérdezni, hogy hol a te helyed, ahol Téged szeretettel látnak, akik által kapsz segítséget Jézus követéséhez.

Áldjon az Úr és őrizzen szüntelen!

2022. márc. 1. 14:37
 22/28 A kérdező kommentje:

"kell bemerítkezni vízbe"

milyen vizbe?

2022. márc. 1. 15:20
 23/28 anonim ***** válasza:
2022. márc. 1. 15:32
 24/28 A kérdező kommentje:
#24 környéken ahol élek nins ilyen sajna azért köszi. akk elkárhozok?? :( pedig nem akartam elkárhozni
2022. márc. 1. 15:36
 25/28 anonim ***** válasza:

20.

Miért reagálsz arra amit ír? Erre várt. Hogy végre valaki rávilágítson ezekre és szórakozhasson.

2022. márc. 1. 15:42
 26/28 anonim ***** válasza:
Otthon fürdőkádban is lehet... Amúgy nem üdvösség kérdése, de elválaszt a gonosztól. Egy kicsit olyan, mint amikor Isten átvitte az Ő népét a Vörös tengeren. Akik üldözték Őket nem jártak jól...
2022. márc. 1. 15:44
 27/28 A kérdező kommentje:

#27 hát amit küldtél videót abban kádban meritkeztek be pedig jézus jordán folyójába meritkezett be egy vadfolyóba...

amugy nem tudom mennyire legit ez a kádas bemeritkezés inkább nevetségesen hangzik bocsánat ha megsértettelek

2022. márc. 1. 15:46
 28/28 anonim ***** válasza:

Ugye, ha megtapasztalod, hogy Jézus él és mellette döntesz, akkor tudsz igazán jól látni ezekben a dolgokban...

Engem nem zavart a fürdőkád....

Itt magyarban is szoktak folyóban is, de azért most pl túl hideg van hozzá .

2022. márc. 1. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!