Jézus hol mondott olyat a Bibliában hogy a homoszexuális aktus bűn?
43.
Olyan van aki elhiteti magával. De nem hiszem hogy az túl sokáig tartana. A videó srácnak is lesz előbb utóbb barátnője aztán rájön majd hogy mégsem lett heteró majd ez megadja az utolsó szeget a koporsójába.
Így kell valaki öngyilkosságba hajszolni a jó nevében.
Jó hír, hogy vannak olyan keresztények ma is, akitet megszabadított Isten a homoszexualitásból, és boldog, családos emberek ( egy nő nemű feleséggel), és gyermekekkel.
Ennek a jó hírnek nem cáfolata az, hogy vannak még homokosok! Ugyanis nem mindenkié a hit.
Olyanok is lehetnek homoszexuálisok, akik próbálnak önerőből önmegtartóztató életet élni, és esetleg nem teljesen boldogok, vagy nem tökéletesen működik az elhatározásuk. Én magam elismerésem fejezem ki az ilyen tisztátalanságukból megtisztulni igyekvő személyek felé, de el kell mondani, hogy ez nem Isten szabadítása, hanem csupán emberi erővel való próbálkozás inkább. Akit Isten megszabadít, az szabad és boldog ember lesz.
Kívánom minden megtisztulni vágyónak, hogy kapják meg Istentől a szabadulást, a megmosattatást, és hogy elnyerjék a boldog és szabad életet itt a Földön, az örök élettel együtt!
#45 szóval ha elkárhozok az nem az én hibám lesz hisz én megpróbáltam minden tőlem telhetőt és komolyan mondom évek óta..
Vagy szerinted várjak még 10 évet ? de addigra vége lesz a világnak a mostani helyzetet nézve
"#45 szóval ha elkárhozok az nem az én hibám lesz hisz én megpróbáltam minden tőlem telhetőt és komolyan mondom évek óta.."
Más meg más bünökben bukdácsol. De had mondjak valamit. Akkor esel ki a kegyelemből ha feladod a harcot nem akkor amikor elesel de nem adod fel. Persze mindenki a maga gyengeségét látja óriásinak. De Isten látja és figyelembe veszi a hozzáállást. Elfogadod a bűnt, belenyugodsz vagy ellenálsz? Nem mindegy! Ez mindenkire vonatkozik nem csak rád. Nem kell ezt annyira kisarkitani. Az a minden tőled telhető mi volt konkrétan? Had mondjak egy szomorú példát érzékeltetésnek. Volt egy lyány akinek udvaroltam friss keresztényként. Egyszer hirtelen megszakitott velem minden kapcsolatot és annyira gellert kapott, hogy elment vissza a világba. Én meg naiv voltam, magamat is okoltam hisz nem értettem, hogy miben botránkozott meg. (azóta se tudom) A lényeg, hogy volt egy kis hitem, hogy ő lehet az igazi, és böjtölni kezdtem heti átlag 4! napot, hogy csináljon valamit Isten. Kb. 100 nap böjt után kaptam egy erőteljes kijelentést, hogy álljak le és lépjek tovább. Milyen áldozatot hoztál azért, hogy kapjál valami vezetést Istentől ezügyben?
Isten nem akarja, hogy "kis homokos" maradj, hanem az az akarata, hogy szabad legyél!
Isten meg tud szabadítani, keress igazi keresztény közösséget, ahol Isten szabadítása valóságosan működik.
"Jó hír, hogy vannak olyan keresztények ma is, akitet megszabadított Isten a homoszexualitásból, és boldog, családos emberek ( egy nő nemű feleséggel), és gyermekekkel."
Húúú ha.
Mintha nem lett volna egyébként rengeteg olyan homoszexuális akik lefeküdtek ellenkező neművel. Sőt olyanok is voltak akiknek családjuk is volt ellenkező nemű házastárssal és gyerekekkel. Ez a vonzalmon azonban nem változtat.
Nem attól leszel homoszexuális vagy heteró hogy kivel fekszel le vagy kinek csinálsz gyereket hanem hogy kihez vonzódsz.
"Akkor az nem a Mindenható Isten, hanem egy kisbetűvel írandó hamis isten."
Persze. Ha nem segít akkor egyből rosszul hiszel és hasonlók.
"A Biblia írja, hogy
"Ilyenek voltatok pedig némelyek [homoszexuálisok], de megmosattattatok, de megszenteltettetek, de megigazíttattatok az Úr Jézusnak nevében és a mi Istenünk Lelke által." ...."
Ezt valóban így írja a Biblia, vagy te költötted át és írtál bele olyan szót, meghamisítva Isten szavát, ami sose szerepelt benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!