Jézus hol mondott olyat a Bibliában hogy a homoszexuális aktus bűn?
Nem tisztáztuk.
Szerinted helytelen. Sok ember szerint pedig nem.
Alapból csak annak lehet segíteni, aki elfogadja azt....
Kérdezd Jézust Neked, mit mond?
"Ha bekerülsz az Igazságba, akkor Igazság szabaddá tesz minden hazugságtól. [link]
Kedves Giselle
Ez a videó tökéletesen bemutatja mennyit is tudd ártani a vallásod.
" Nagyon sok mindenen mentem már keresztül, voltam depressziós, anorexiás, bulémiás, voltak öngyilkos gondolataim, teljes zavar azzal kapcsolatban, hogy mégis ki vagyok,"
Ez van akkor ha elutasítják őket és ha nincs rendes felvilágosítás.
A videó tökéletesen mutatja hogy mennyire kártékony is ez. Annyira utálja önmagát már szerencsétlen a vallása miatt hogy bemeséli magának hogy ő már heteroszexuális lett.
Ez egy nagyon szomorú videó.
34# Most nem mondod, hogy Te ezt hallottad ki belőle? A Te általad megnevezett vallásossághoz semmi közöm.
Jézus sem tudott, mit kezdeni a farizeusokkal.
A fiatal ember megszabadult és nem a vallásosságtól,hanem az Úr szabadította meg. Boldog ember!
Legyen áldás Számodra!
"Most nem mondod, hogy Te ezt hallottad ki belőle?"
Szerintem keversz valakivel. Én nem szoktam ilyet írni.
"A Te általad megnevezett vallásossághoz semmi közöm."
Pontosan? Ahhoz a vallásossághoz ami elítéli a homoszexualitást? ami miatt depressziós és egyebek lett a srác?
Vagy akkor a te vallásod szerint az azonos neműek közötti szex nem bűn?
"A fiatal ember megszabadult és nem a vallásosságtól,hanem az Úr szabadította meg."
Aha. Persze.
Ha legalább letesztelték volna és lenne valami bizonyíték akkor el is hinném.
Ott van egy mentálisan beteg srác aki annyira meg akar felelni ostoba elvárásoknak hogy bemeséli magának hogy valóbban heteró. Ez nem isteni csoda. Ez beteges. Sérült embereket felhozni hogy rajtuk segített a vallásod.
Mintha a hentes levágott tehénfejjel próbálná megmutatni hogy ő mennyire védi az állatokat.
"Boldog ember!"
Sérült ember.
"Az ilyen fontos kérdéseket ráhagyni egy nála sokkal jelentéktelenebb emberre. Ez kicsit furcsa.
De mindegy."
Jézus nem beszélhetett mindenről. Ráadásul ő Izrael eltévelyedett juhaihoz jött, Pál apostolt pedig a nemzetekhez küldte. Jézusnak mint törvény alatt élő zsidónak nem kellett magyaráznia az Izraelitáknak, hogy a homoszexualitás bűn. Tudta mindenki, hogy az. Pál apostol viszont a pogány gyülekezetekben foglalkozott homoszexuális háttérből jövő keresztényekkel, és azt irta tévelyeg aki azt hiszi, hogy homoszexuálisok bemehetnek Isten országába. Pált azért csak-csak lekicsinyled. Rendben mint ember persze kissebb mint Jézus, de az irásai tekintélye Istentől van. Azaz vedd úgy mintha Jézus mondaná. Ez a tanácsom. Ha nem hiszel nekem olvasd el Péter intését. Azokat akik Pál leveleinek mondandóit "csűrik-csavarják", tudatlanoknak, álhatatlanoknak nevezi, akik a saját vesztükre csinálják ezt. Vagyis az akkori kanonikus Írások tekintélyének rangjára emelte. Ezért irtam, hogy eretnek gondolat az, hogy Pál leveleit valami mellékes jelentéktelen súlytalan beszédnek tartsuk. Ha persze arra értetted, hogy mint ember jelentéktelenebb Jézushoz képest akkor bocsi, felejtsd el amit irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!