Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus hol mondott olyat a...

Jézus hol mondott olyat a Bibliában hogy a homoszexuális aktus bűn?

Figyelt kérdés
Bibliai idézetet kérek de csak olyat ahol Jézus mondta.

2022. febr. 26. 11:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
51%

@19!

Válaszra sem érdemes. Olvasd el újra amit irtam a természeti törvényekről, tizparancsolatról.

2022. febr. 26. 17:16
 22/63 anonim ***** válasza:
0%
#21 tartsd be a sok törvényt és üdvözülj te farizejus
2022. febr. 26. 17:18
 23/63 anonim ***** válasza:
29%

"Írtam olyat hogy szembefordítom??"

De mi szülte akkor a kérdésed? Mintha Pál szavainak nem lenne súlya nálad. A valláskritikába velem akadtál össze. Ez valami érv akar lenni nálad annak megtorpedózására, hogy a homoszexualitás bűn-e?

2022. febr. 26. 17:21
 24/63 anonim ***** válasza:
40%

"21 tartsd be a sok törvényt és üdvözülj te farizejus"

Szalmamarci válaszokat én is tudok. Te meg ne tarts be semmilyen parancsot és úgy üdvözülj. :d

2022. febr. 26. 17:22
 25/63 anonim ***** válasza:
0%
#24 en toloszekes vagyok es levagyok benulva konyu lesz udvozulni de te a pokolba rohadsz mert tudsz jarni megse teszel semit
2022. febr. 26. 17:23
 26/63 anonim ***** válasza:

@25!

Ennyire kitudódott rólam ki vagyok?

Most lebuktam. :d

2022. febr. 26. 17:25
 27/63 anonim ***** válasza:
0%
#26 lassan megvakulok plusz pont szóval elso osztályú repülőgépen repülők a mennyorszagba
2022. febr. 26. 17:26
 28/63 A kérdező kommentje:

"De mi szülte akkor a kérdésed? Mintha Pál szavainak nem lenne súlya nálad. A valláskritikába velem akadtál össze. Ez valami érv akar lenni nálad annak megtorpedózására, hogy a homoszexualitás bűn-e?"

Őszintén?

Kíváncsiság. Nem 1 éven keresztül tanított Jézus. Mégsem beszélt egy ilyen fontos kérdésről?

Főleg úgy hogy voltak jóslatok a jövőre nézve. Ha azokat megtudták mondani akkor tudniuk kellett hogy a jövőbben mennyi problémát fog ez jelenteni.

Fura hogy egy ilyen fontos dologgal kapcsolatban nem beszélt, nem hagyott ő maga valamilyen utasítást hogy hogyan is kéne kezelni ezt.

Az ilyen fontos kérdéseket ráhagyni egy nála sokkal jelentéktelenebb emberre. Ez kicsit furcsa.

De mindegy.

2022. febr. 26. 17:42
 29/63 anonim ***** válasza:
42%

Közben imádkoztam az Úrhoz, kérdezgettem, hogy Ő mit válaszolna Neked...?

Ha nem lenne helytelen cselekedet, akkor nem kérdeznéd, ugye?

Valaki elkövet bűnt és a lelkiismerete jelez Neki, akkor

a Isten szerinti megoldás:

Péld 28:13

Aki elfedezi az ő vétkeit, nem lesz jó dolga; aki pedig megvallja és elhagyja, irgalmasságot nyer"

Ésaiás 50,10

Ki az közületek,

aki féli és tiszteli az Örökkévalót?

Hallgasson hát az ő szolgájának szavára,

és engedelmeskedjen neki!

Ha ösvényetek sötét,

és nincs világosságotok,

bízzatok az Örökkévalóban,

és támaszkodjatok Istenetekre!

Tehát Jézus szól hozzánk és kiigazít az Ó szövetségben írtakból ma is.

Amit a privátban írtam :

Isten országában királyság van. Nem bűn központúság. Jézust követjük, Ő van a középpontban. Mivel Krisztus lelke van bennünk ezaz Isteni lelkiismeret teljesen szentté tud tenni. Egyszerűen tudjuk mi helyes, mi nem. Persze ez egy folyamat. A Biblia, Új szövetség elolvasása...stb

Jézus szó szerint nem tér ki az evangéliumokban erre kérdéses témára, de a Bibliában olvashatod azokat a részeket, amiket megosztottak Veled a válaszolók.

Nekem alap, hogy Isten Ádámot és társul Évát teremtette. Nem két Ádámot...

2022. febr. 26. 18:35
 30/63 A kérdező kommentje:

29.

"Ha nem lenne helytelen cselekedet, akkor nem kérdeznéd, ugye?"

De. Akkor is kérdezném.

2022. febr. 26. 18:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!