Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia leírja, hogy az...

A Biblia leírja, hogy az emberiség utolsó éveiben háború és betegség söpör végig a világban?

Figyelt kérdés
Szerintem már nem sok van hátra az embereknek. Hamarosan távozunk.

2022. febr. 25. 08:35
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

"nem találkozott még műtét előtt ateista emberrel."

Ez azért túlzás.

Másrészt sokat ér ám az a hit, ami csak életveszélyben jön elő...

2022. febr. 25. 11:22
 12/42 anonim ***** válasza:
36%

Tisztelem Csókay doktort, de az intellektusnak meg a hitnek nincs sok köze egymáshoz, sőt, általában fordított az összefüggés. Egy tényleg intelligens hívőre jut tíz, aki sötét, mint az éjszaka.

Az meg, hogy szívműtét előtt nincs ateista (amiben amúgy kételkedem), nem jelent semmit. Ha az indiai szívét operálja, az a kedvenc hindu istenéhez fog fohászkodni, ha Musztafát, az Allahhoz. Egyik sem fog Jézus Krisztushoz megtérni a műtőasztalon.

2022. febr. 25. 11:46
 13/42 A kérdező kommentje:

Jézus nem Isten, csak mondom. Az Isten pedig lehet Allah, Buddha, stb. Mindegy, hogy hogyan nevezzük.

2022. febr. 25. 11:49
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, most mekkora butaságot írtál? Buddha egy tanító volt, nem isten, soha nem állított magáról ilyet, és a követői se tartják annak. Jézus viszont a keresztény tanom szerint Isten, és nincs üdvössége annak, aki ezt nem fogadja el.

Szerintem egy kicsit olvasgass a témában, ha érdekel. Rád fér.

2022. febr. 25. 11:55
 15/42 anonim ***** válasza:
6%

Én nem emlékszem, hogy volt háború. Pl. Amerikában, amíg fehér ember nem tette be a lábát, addig az indiánok békében éltek ott.

Mt 10,34-11,1

34Ne gondoljátok, hogy azért jöttem a földre, hogy békét hozzak. Nem azért jöttem, hogy békét hozzak, hanem, hogy kardot. 35Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert atyjával, a leányt anyjával és a menyet anyósával. 36Saját háza népe lesz az ember ellensége.

2022. febr. 25. 12:09
 16/42 anonim ***** válasza:
94%
Baromira nem éltek békében az indiánok sem. Utolsó mohikán megvan?
2022. febr. 25. 12:26
 17/42 A kérdező kommentje:
Az Antikrisztus már közöttünk van, ez biztos. Én nem mondom, hogy Putyin az, biztos, hogy nem. Olyan erő jellemzi az Antikrisztust, amihez egy egyszerű halandó ember nem ér fel. Az Antikrisztus mozgatja a szálakat.
2022. febr. 25. 12:28
 18/42 anonim ***** válasza:
0%
Lehet a Putyin az antikrisztus. De én inkább Biden-re gondolok. Nézd meg az angyali gonosz arcát. Ő volt az, aki piszkálgatta Putyint. Trump igazat mondta, hogy ha ő lett volna az elnök, mindez nem történik meg.
2022. febr. 25. 12:30
 19/42 anonim ***** válasza:
10%
Amikor a Szputnyik oltást kifejlesztették, komolyan elgondolkodtam azon, hogy Putyin lehet az Antikrisztus (mindenki tudja, hogy ez a Fenevad bélyege), de közben gender-kérdésben a teremtés isteni rendje mellett tart ki, úgyhogy valószínűleg mégsem az.
2022. febr. 25. 12:38
 20/42 A kérdező kommentje:
Az igazság odaát van, és azt előbb vagy utóbb meg fogjuk tudni. Én áldást küldök rátok, és azt kívánom, hogy ne féljetek, ha a halál tornácára kerültök. Csak magamat tudom ismételni, mikor megy a szekér, rendben van minden az életben, nincs nagy betegség, hajlamos az ember elkényelmesülni. Csak ám a haláltól való félelem az akkora, hogy még a kivégzése előtt álló pszichopata is megremeg félelmében. Az az ember, aki könnyedén vette el mások életét, és aki alapból alig képtelen szorongani, ő is be van rezelve, mikor beültetik a villamosszékbe.
2022. febr. 25. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!