Ha azt mondanák, nem dobnak ki több vírust, kiadják a rák ellenszerét, és nem mérgezik többet a népességet, de csakis akkor ha egy szint alatt tartható az emberiség létszáma. Lehet csak egy gyermeketek lehetne, vagy egy sem. Belemennétek ebbe?
Ez lesz az örök sorsa az emberiségnek, vagy fejlődünk annyit és maradunk?
Persze sokmindenen kell változtatni, ez csak egy dolog.
Tudom hogy jó profit ez a zombi életben tartás sokaknak és nemcsak rajtunk múlik, de kíváncsi lennék ki mit választana.
Ha csak egy gyereke lehet mindenkinek, az nagyon nagy népességfogyáshoz fog vezetni egy idő után.
Szóval ebből szintentartás nem lesz, csak szólok...
Az a baj, hogy a népesség eloszlása nem jó, de szerintem is túl sok ember él összeségében. Mikor Indiában nyakra főre szülnek a nyomorba vagy Afrikában... Európa meg lassan kihal.
Amúgy az emberiség saját magát pusztítja ki, ahogy a természetet egyre jobban kizsákmányolja. Nem baj, majd megkapjuk a büntetést...
Nem mérgezik az embereket, az emberek saját magukat mérgezik. Cigaretta, alkohol, szar kaják, mentális bullshitek befogadása, mind mérgezés, amit némi tudatossággal el lehet kerülni, illetve radikálisan csökkenteni lehet.
Az biztos, hogy valamiféle szabályozásra szükség lenne, de nem itt, hanem a népességrobbanás epicentrumaiban. Semmi jó nincs abban, hogy Nigéria, Ghána és a régió többi országaiban 2050-re megduplázódik a népesség a számítások szerint.
Az ilyesmiből rendszerint erőforrásharc, polgárháború és/vagy éhínség alakul ki.
Mi az, hogy nem dobnak ki több vírust?
Vírusok lesznek és voltak is mindog, ha kevesebb lesz az ember, akkor is fel vogja ütni a fejét.
Sajnos a rák ellenszerét se fogják csettintésre megtalálni.
Én belemennék a népesség szabályozasába ésszerű keretek között. Pl. a bizonyos anyagi színvonal alatt lévők csak akkor kapnal anyagi támogatást, ha nem szülnek 1-nél több gyereket.
A 20. század nagy találmánya a szociális háló az oka annak, hogy a társadalom kevésbé életképes, ösztönlény része szaporodik jobban.
Ha a szociális háló nem lenne és mindenki arra lenne utalva, hogy a maga erejéből éljen nem lenne ilyen mértékű túlnépesedés.
A második kommentelő százalékán pont látszik, hogy az értelmiség tagja, de ezért is tettem fel a kérdést.
Nyilván területekre leosztva értettem a szabályozást.
A vírusok persze voltak mindíg, meg voltak kreáltak.
Rákra meg lenne a megoldás csak nem érdek.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
#5, mindenki a maga erejéből él.
A túlnépesedés pont nwm a szociális háló miatt van. Az akadályozza meg, hogy a társadalom alacsonyabb színvonalán élők ne halljanak ehen.
A túlnépesedés a felelőtlen gyermekvállalás és az óvszer használatának az eredménye.
Ez ilyen egyszerű.
Nem gondolják át a következményeket, nem terveznek és nem védekeznek.
Ráadásul a népesség azon része, akik tehetősebbek, akik egyaltalán nem szorulnak segélyre, ők is 3 gyereket vállalnak, mert ők megtehetik, nagy családot akarnak.
A kedves kérdezőhöz:
A feltételezéseidet arról, hogy a vírust csak úgy "kidobják", a rák ellenszerét meg megtartják maguknak, inkább ne hirdesd túl sok helyen. Valaki hozzád hasonló, akiknek semmi információja nincs erről, még elhiszi, hogy van bármi alapja annak, amit mondtál.
A népességet a népesség igényei mérgezik, nem pedig a kormányok.
Azzal, hogy az emberiség úgy döntene, hogy csak úgy nem szaporodik, annyi erővel azt is megtehetné, hogy nem vesz többé levegőt. A nyomorúságot kellene megszüntetni, a környezetben okozott károkat orvosolni, mert ezek miatt nő a népesség általánosan, s nem pedig itt Európában egyébként, ahol a nagy jólétben mindenki csak nyavajog, s a lakosság szépen kihal. Ha feltesszük azt az abszurdumot amit mondtál és kiadják bizonyos betegségek ellenszerét, az emberiséget akkor sem lehet rákényszeríteni, hogy ne szaporodjon. Szimplán ugyanúgy folytatnák, ahol most is folytatják, és senki se tudná őket megakadályozni ebben. Személyesen, én sem fogadnám el ezt a feltételt.
A 4-esnek: Csak annyit, hogyha ennyire többesszámban igénytelennek tartod a társadalmat, akkor az csakis azt bizonyítja, hogy neked bizony hitvány szüleid voltak, hitvány gyerek voltál, de hogy most is hitvány egyed vagy, az garantált. Ha olyan emberekre gondoltál, mint saját magad, akkor valóban, az ilyen ember ne szaporodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!