Most válik el a búza az ocsútól? Elérkezett a változás kora? Vagy felébred az emberiség, vagy odavész örökre?
Figyelt kérdés
Igaz lehet,
hogy az az ember feladata a Földön, hogy TUDATossá és EGÉSZségessé váljon?
Hogy tudatosan megteremtse a saját Egészségét?
Hogy tudatosan használni tudja a Teremtő energiát?
2021. febr. 10. 20:38
1/19 anonim válasza:
Teljesen kizárt, mert fogalmam sincs.
2/19 anonim válasza:
Miert irod nagy kezdobetuvel azokat a szavakat?
Az emberi faj celja a szaporodas es felulkerekedes az osszes tobbi allatfajon.
3/19 A kérdező kommentje:
Felülkerekedni az összes állatfajon és szaporodni?
Ennyi lenne az EGÉSZ?
Azért írtam őket nagy betűvel, hogy érzékeltessem a jelentőségüket.
2021. febr. 10. 20:53
4/19 anonim válasza:
Nem kedves 2-es ez az állatok célja, aki embernek hívja magát, annak már szerintem ennél egy kicsit értelmesebb cél kell😀
5/19 anonim válasza:
Az ember meg mindig az allatok koze tartozik (animalia csalad).
6/19 anonim válasza:
Az egyeni celod lehet teljesen mas is, de az globalis szinten nem szamit. Az emberi faj celja viszont az, ami minden mas allatfaje.
7/19 anonim válasza:
Szerintem ez inkább a természet célja volt, és mivel ezt már amúgy is elértük mi, határozhatjuk meg mi lesz a további célunk.
8/19 anonim válasza:
7
Kezdodik ugyanez elolrol mas bolygokon.
9/19 anonim válasza:
Nem tudom de mit fognak csinálni a vadkacsák most hogy jön a mínusz 10-15 éjjel, és nappal is fagy? Ők ilyenkor hová mennek?
10/19 anonim válasza:
Az ocsu nem a cukorbeteg, magasvernyomasu versenyzo, akit elvisz a Covid, es akinek nincs ilyenje, nem buza.
Szoval nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!