A Biblia leírja, hogy az emberiség utolsó éveiben háború és betegség söpör végig a világban?
Figyelt kérdés
Szerintem már nem sok van hátra az embereknek. Hamarosan távozunk.2022. febr. 25. 08:35
1/42 anonim válasza:
Ja.
Mert az eddigi években ilyen nem volt. Soha.
2/42 A kérdező kommentje:
Készülj fel a kárhozatalra.
2022. febr. 25. 09:10
4/42 anonim válasza:
Tényleg benne van. Az benne a zseniális, hogy mivel háborúk és járványok mindig vannak, 2000 éve folyamatosan lehet készülni az apokalipszisre. Ki van ez találva, csak az a szomorú, hogy vannak, akik még ma is beveszik.
5/42 Shai-Hulud válasza:
Ugyan már, eddig 42 világvégét éltem túl, egy 43. már meg sem kottyan!
6/42 anonim válasza:
#2 Arra inkább neked kellene felkészülni te arrogáns
7/42 anonim válasza:
Mondjuk az ilyen hívőket én sem értem.
Nem zavarja őket, hogy a rosszindulatuk miatt a pokolra fognak jutni?
8/42 anonim válasza:
Persze. De amúgy meg, kit érdekel? Normális és nem élettelen ember nem foglalkozik ezzel, hanem éli az életét.
9/42 A kérdező kommentje:
Könnyen vagytok, míg nincs semmi probléma, csak aztán mikor az életetek a tét, másképp látjátok. Az egyik neves szívsebész mondta egyszer, hogy nem találkozott még műtét előtt ateista emberrel. Ugye egy szívműtét hatalmas dolog, adott esetben megállítják egy kis időre a szívet, ami aztán vagy újra indul, vagy nem. Ez mindent elmond. Ajánlom figyelmetekbe Csókay doktor idegesebészt is, aki azonkívül, hogy nemzetközileg kiemelkedő idegsebész, itthon is az egyik legjobb, ha nem a legjobb, de mellette olyan hite van, hogy ti arról álmodni sem mertek. Intellektuális különbség, ezt úgy hívják. Ha az ember nem is hívő, vagy nem annyira, intellektuálisan akkor is fejlettnek kellene lennie, hogy a hívőket ne figurázza ki.
2022. febr. 25. 10:57
10/42 anonim válasza:
#9 Hívőként mondom hogy eléggé arrogáns a stílusod amin változtatni kellene... Ha tenyleg hívő vagy akkor miért nem alázattal beszélsz? Miért ilyen lenéző stílusban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!