Hogy vezeti az Úr meg a Szentlélek a hívőket ha azt se tudják létezik-e?
"Véleményem szerint, saját magam csak én vezethetem , külső erő sehogy se tud vezetni az én életem én testem én gondolataim."
Hát persze, önbizalom és ego az van :)
Azért Hitlernek is sikerült emberek millióit vezetni, sőt gondolataikat is formálni. Ő azért létezett, nem? Te legfeljebb azt hiszed, hogy saját magad vezeted... Szép ábránd.
Zsolt 32,8
Bölcscsé teszlek és megtanítlak téged az útra, a melyen járj; szemeimmel tanácsollak téged.
Péld 3,6
Minden te útaidban megismered őt; akkor ő igazgatja a te útaidat.
Mt 5,8
Boldogok, a kiknek szívök tiszta: mert ők az Istent meglátják.
Jn 10,27
Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem.
Zsolt. 23
Az én pásztorom az Örökkévaló!
Minden jóval ellát engem:
dús legelőin megpihentet,
friss patakokhoz terelget,
felüdíti lelkem,
és az igazságosság útján vezet,
jóságos természete szerint.
A keresztények, akik követik Jézust az életük egy pontján találkoztak Jézussal.... megtapasztalták, hogy valóban feltámadt és most is él. Az Ő szeretete, mint egy mágnes vonz Hozzá.
2 Korinthus 5,14-15
Mert a Krisztus szeretete szorongat minket, mivel azt tartjuk, hogy ha egy meghalt mindenkiért, akkor mindenki meghalt;
és azért halt meg mindenkiért, hogy akik élnek, többé ne önmaguknak éljenek, hanem annak, aki értük meghalt és feltámadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!