Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mire jó a kereszténységnek...

Mire jó a kereszténységnek bűntudatot kelteni emberekben?

Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 19:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
33%

12.

Amikor tényleg bűnt követ el az ember akkor igen. De amikor azért vagy bűnös amilyennek születtél az nem.

Egyébként kell bűntudatot kelteni a gyilkosokban úgy hogy kéne Istennek is egy kis bűntudat.

2022. febr. 18. 20:30
 22/31 anonim ***** válasza:
28%

Ja értem már. Szóval a Sátán oldalán vagyok. 😂

Az amúgy véletlenül sem jut eszedbe, hogy ha van Isten, akkor jobban szereti a kritikus gondolkodókat, szemben azokkal, akik szolgalelkűként követnek egy vallást. 😉

Honnan tudod, hogy Te nem vagy megtévesztve?

"A Sátán is retteg Istentől mint te, ennyi."

Nos, a bibliai istenben nem igazán hiszek, szóval nem igazán van mitől rettegnem. 😃 De ha létezne, sem változna az álláspontom. 😎

Jézust nem utalom, csak nem érdekel. Amúgy nem vagyok sem a Sátán, sem az Isten oldalán. Én középen játszom. 😆

2022. febr. 18. 20:32
 23/31 anonim ***** válasza:
66%
#15-nek ment a 22-es válaszom.
2022. febr. 18. 20:33
 24/31 anonim ***** válasza:
7%

17.

Látom nagyon próbáljátok elkendőzni a dolgokat. Ennyire féltek ettől hogy így terelitek a dolgokat??

2022. febr. 18. 20:34
 25/31 anonim ***** válasza:
76%

19.

Nem ide tartozik de nem minden zöld vagy vegán.

Én is vegán vagyok és nem érdekel hogy ki mit eszik. Én eszem amit eszek mert úgy érzem magam jól. Ha valaki a marha steakkel érzi magát jól az egye azt.

2022. febr. 18. 20:36
 26/31 anonim ***** válasza:
18%

22-es, akkor nem jól olvastad el a leírást, amit küldtem, nincs semlegesség Isten szemében, nincs harmadik út.

A másik, hogy Sátán pont kritikus gondolkodó volt, ebben is egyeztek, mert megkérdőjelezte Isten jóságát, ezért lett a lázadás az angyalok között.

2022. febr. 18. 20:36
 27/31 anonim ***** válasza:
32%
Nem kérdőjelezhette meg Isten jóságát mert Isten nem jó. Nincs mit megkérdőjelezni.
2022. febr. 18. 20:38
 28/31 anonim ***** válasza:
44%
27-es akkor ebben is hasonlítotok. Mondj egy dolgot, ami megkülönböztet a lázadó Sátántól!
2022. febr. 18. 20:40
 29/31 anonim ***** válasza:
76%

25 nem írtam, hogy te. Mindenben vannak fokozatok.

Katolikusban ismerek olyat, aki evangélikushoz nem adta volna a lányát, meg olyat is ismertem, aki azt mondta, neki mindegy, csak szeresse.

2022. febr. 18. 20:41
 30/31 anonim ***** válasza:
85%
Marketing. Lényegében igényt kreálnak a "szolgáltatásukra".
2022. febr. 18. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!