Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek a biszexuális...

Mit tegyek a biszexuális vágyam ellen?

Figyelt kérdés
Voltam már több gyülibe ahol ezt a démont űzték belőlem, sokszor imádkoztam, megtértem hogy Uram add hogy csak a lányokat szeressem és ugyan úgy vágyom fiúra. Csak félek emiatt hogy Isten elitel pokolra jutok. Azonban boldogtalan rossz érzés, depressziósá tesz az érzés ha megvonom erőből magamtól a biszex énemet.
2022. febr. 18. 18:15
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
90%

"A homoszexuális kapcsolat már önmagában iszonyat,"

Fúúú. De gonoszak hogy szeretik egymást. Hogy követhetnek el ilyen borzalmas dolgot hogy szeretik egymást. Hát ez felháborító.

2022. febr. 19. 19:51
 32/49 szp72 ***** válasza:
15%

Az nem baj, hogy szeretik egymást, csak nem jól. Például ha apa és lánya szeretik egymást az nagyon is helyénvaló, de ha ezt szexuálisan fejezik ki, ott valami nagyon beteges dolog történik, még ha önkéntesen teszik is. Valaki szeretheti a kutyáját is, de szexelni vele módfelett undorító. A homoszexualitás is beteges és undorító, ami nem méltó az emberez. Én azon csodálkozom, hogy ez nem mindenki számára magától értetődő. Hogy hogy nem érzi? Miért nem látják, hogy az egyik fekete a másik fehér?

Persze ha valaki ezt nem érzi, hát nem érzi, ugye a vak sem látja a fehér-fekete különbséget, mert vak. Természetesen ahogy meg lehet érteni a vakokat, úgy meg lehet érteni a ferdehajlamúakat is, de ettől még vakság és ferdehajlam nem lesz normális, hanem továbbra is beteges marad. A perverzek éppen attól perverzek, hogy normálisnak érzik a nem normálisat.

Kérdezhetné valaki, hogy ki dönti el, hogy mi a normális és mi a beteges? A homoszexuálisak? A kecskések? A pedofilek? Mindegyiknek más a felfogása a normalitásról. Nekünk keresztényeknek mindenesetre az Isten a mérce, és mi úgy tudjuk, hogy Istennek nem a homoszexualitás az ízlése és az eredeti terve. Nem az a normális, ami a te szemedben az, hanem ami Isten szemében az.

2022. febr. 19. 21:59
 33/49 anonim ***** válasza:
91%

Egyes vallásos emberek miért éreznek kényszer hogy egy homoszexualitással vagy biszexualitással kapcsolatos kérdésbe belekeverjenek oda nem tartozó dolgokat?

Homoszexualitás, biszexualitás között és a pedofília, családon belüli, zoofília és egyebek között hatalmas a különbség.

Ez egy elég undorító módszer arra hogy negatívan állítsátok be a homoszexualitást és a biszexualitást.

2022. febr. 19. 22:10
 34/49 anonim ***** válasza:
89%

" A homoszexualitás is beteges és undorító, ami nem méltó az emberez."

Evolúciós alapja van a homoszexualitásnak. Az hogy szerinted undorító a te dolgod, a te véleményed. De ettől még nem lesz az.

2022. febr. 19. 22:12
 35/49 szp72 ***** válasza:
9%
A homoszexualitásnak semmi evolúciós előnye sincs, ez önszelekciós tulajdonság.
2022. febr. 19. 23:01
 36/49 anonim ***** válasza:
88%
szp72 ha nekem komolyan nem tunik fel hogy a leglenyegesebb kulonbseg a homoszexualitas es a pedofilia, zoofilia, nekrofilia kozott a kozos beleegyezes, akkor szerintem meg most vonulj el a zartosztalyra, mielott barkiben kart okozol
2022. febr. 19. 23:01
 37/49 anonim ***** válasza:
88%

Szp72

Attól még hogy te nem tudsz róla attól még van.

Ezzel foglalkozó biólógusok megállapították és levezették.

Plusz megfigyelték egyéb fajoknál is.

2022. febr. 19. 23:06
 38/49 szp72 ***** válasza:
9%
Ezek az állítólagos biológusok LMBTQ propagandisták, akik nyilvánvaló hülyeségeket találnak ki. A homoszexualitásnak abszolút semmi előnye sincs. A társas életet élő állatok egyszerűen segítenek egymásnak, homoszexualitás nélkül is.
2022. febr. 19. 23:23
 39/49 anonim ***** válasza:
90%

38

Hülyeség szerinted valami amiről szinte semmit se tudsz.

Gratulálok.

Gyülöleted határtalan.

2022. febr. 19. 23:24
 40/49 qkker1 ***** válasza:
73%
Hagyjátok szp72-öt, agymosott JT!
2022. febr. 20. 10:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!