Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek a biszexuális...

Mit tegyek a biszexuális vágyam ellen?

Figyelt kérdés
Voltam már több gyülibe ahol ezt a démont űzték belőlem, sokszor imádkoztam, megtértem hogy Uram add hogy csak a lányokat szeressem és ugyan úgy vágyom fiúra. Csak félek emiatt hogy Isten elitel pokolra jutok. Azonban boldogtalan rossz érzés, depressziósá tesz az érzés ha megvonom erőből magamtól a biszex énemet.
2022. febr. 18. 18:15
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
6%

Cseréld ki a biszex kifejezést valami másra. Mondjuk csecsemőre és megkapod a választ.

Vagy könnyebb megalapítani, a NZP-t? (Nekrofil, Zoofil, Pedofil)

2022. febr. 18. 18:20
 2/49 anonim ***** válasza:
26%

azért mert ezek a gyülekezetek nem istent szolgálják ...

bibliában az áll hogy a homoszexualitás isten büntetése és az ítéletén nem lehet változtatni ez egy büntetés valamiért amit az ember elkövetett

megtérhetsz százszor segithetsz özvegyeken százszor akkor sem fogsz heteroszexuális lenni mert ISTEN szimplán kicseszett veled ott áll feketén fehéren a római levelekben

2022. febr. 18. 18:26
 3/49 qkker1 ***** válasza:
94%
Leginkább sehogy, fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy!
2022. febr. 18. 18:32
 4/49 A kérdező kommentje:
2# mi rosszat tettem? 19 éves vagyok! Nem bántottam senkit, szeretetben élek.
2022. febr. 18. 18:34
 5/49 anonim ***** válasza:
100%
Biszexkent miert egy olyan vallasban akarsz megnyugvast talalni, amelyik zsigerbol gyuloli a biszexeket?
2022. febr. 18. 18:36
 6/49 anonim ***** válasza:
9%
A nekrofil sem árt senkinek.
2022. febr. 18. 18:38
 7/49 anonim ***** válasza:
100%
@6 Teged vajon zavarna-e, ha a (neadjisten) eppen meghalt anyudat, hugodat, lanyodat valaki megdugna? Ugye hogy rosszul esne, rossz neven venned te is.
2022. febr. 18. 18:42
 8/49 anonim válasza:
70%

Róma 10:9

"Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust,és szíveddel hiszed hogy Isten feltámasztotta őt a halálból,akkor üdvözülsz."

Értelmezem neked:

Hiába vétkezel azzal hogy biszexuális életmódot élsz,az Isten és Jézus iránt táplált szereteted felülír mindent.

(Nyilván vannak kárhozattal járó bűnök mint a gyilkosság,de a homoszexualítás szerintem nem éppen ide tartozik.)

2022. febr. 18. 18:43
 9/49 anonim ***** válasza:
82%
Kálvinnak volt igaza. Némelyeket Isten eleve a mennybe, némelyeket a kárhozatra predesztinált. Ő legalább őszinte volt. [sarcasm off]
2022. febr. 18. 18:51
 10/49 anonim ***** válasza:
100%

1. 6.

A kérdés a biszexualitásra és a kérdezőre. Az hogy ti mire gerjedtek az nem tartozik ide.

2022. febr. 18. 19:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!