Mit tegyek a biszexuális vágyam ellen?
@ "Hülyeség szerinted valami amiről szinte semmit se tudsz."
Olvastam erről a témáról szerintem éppen eleget, de mivel hülyeségnek tűnt, ezért valóban nem ástam bele magam nagyon. Gondolom mindenki így van ezzel.
Természetesen lehetnek homoszexuális állatok, mert az állatoknál is lehetnek rendellenességek, de semmi evolúciós előnye sincs. Mi haszna a homoszexualitásnak? Kinek jó az? Állítólag az, hogy plusz segítséget tudnak nyújtani az utódot nevelő egyedeknek. Ehhez azonban nem kell homoszexuálisnak lenni, a társas életmódot élő állatok ezt simán megteszik homoszexualitás nélkül is, mert például egy nőstény elveszíti a kölykeit, ami ugye egyáltalán nem ritka. A kölykét vesztett egyed be tud segíteni, de a homoszexuális egyed nem tud szaporodni. Most melyik az előnyösebb?
Az esetek többségében azonban nincs is igazán homoszexualitás, csak belemagyarázzák. Az állatok a párzás időszakában jobb híján sok mindenre ugrálnak, akár azonosnemű egyedekre is. A kutyám például nem egyszer nekiesett egy fának vagy éppen a lábamnak de nem azért, mert a fák és a lábam iránt érzett szexuális vonzalmat. Mesélte valaki, hogy egy sertéstelepen az összezárt kandisznók őrjöngve egymásra ugrálva ejakuláltak, mert elvezettek egy tüzelő kocát a karámjuk mellett.
Az állati homoszexualitás oka könnyen lehet valami érzékszervi hiba is, tehát az azonos nemű egyedek egyszerűen másik neműnek érzik, látják, hallják, szagolják egymást, vagyis tévesen másik neműnek képzelik, azaz nem a nemi irányultságukban, hanem az érzékszerveikben van a hiba.
@ "Gyülöleted határtalan."
Gondolom magadból indulsz ki. Bizonyára gyűlölöd azokat, akik másképp látják ezt dolgot, mint te. Én viszont nem gyűlölöm a betegeket, a homoszexuálisokat sem. Sok undorító és sajnálatos betegség létezik, de eszemben sincs, hogy gyűlöljem őket. A homoszexualitás undorító akár egy ocsmány lepra, vagy ürülékében fetrengő alkoholista, de sem a leprást, sem az alkoholistát sem a szerencsétlen ferdehajlamút nem gyűlölöm.
@ "Hagyjátok szp72-öt, agymosott JT!"
Nem vagyok Jehova tanúja, sőt kreácionista sem.
"Olvastam erről a témáról szerintem éppen eleget, de mivel hülyeségnek tűnt, ezért valóban nem ástam bele magam nagyon. Gondolom mindenki így van ezzel."
"de semmi evolúciós előnye sincs. "
Nincs mindenki így ezzel.
Ezenfelül kijelented hogy nem foglalkoztál különösebben a témával de attól még te tudod hogy nincs alapja annak amit levezettek a biológusok.
Újfent csak gratulálni tudok az elvakult hozzáálásodhoz.
Az megvan, hogy a biszexualitás a fejlődésben feljebb van, mint a heteroszexualitás?
Konkrétan te szexuálisan feljebb vagy, mint az átlag.
Én heteroromantikus és heteroszexuális voltam.
Ezen változtatni akartam. Éveken át meditáltam. Az eredmény az lett, hogy heteroromantikusból előbb biromantikus, majd univerzálisromantikus lettem( bármilyen személyiség felé képes vagyok szerelmet érezni( fizikai testtől függetlenül( akár anélkül is))), míg heteroszexualitásomat semennyire se tudtam megváltoztatni.
Nagyon sok mindent megadnék azért, hogy a szexualitásomat is fejlesszem, akár csak arra a szintre, amin te vagy most, te pedig vissza, fejlődés ellentétét akarod csinálni....
Ez nevetséges. Érezd magad szerencsésnek!!
@46
Beleborzadok mennyi hülye van a világon.
"Beleborzadok mennyi hülye van a világon."
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!