Jehova Tanúi miért küldöznek privátot?
Figyelt kérdés
Ezen az oldalon vagyok, 7 éve már. Ha tettem fel vallási csoportba kérdést, soha sem kaptam privátot sem baptista, sem katolikus, sem református vagy evangélikustól, mindig mindig a TANÚK küldözgetnek privatot, miért nem ide írjátok le a választ, minek kell privátot küldözgetni? Rá adásul volt mikor egy kérdés után 3 vagy 4 tanu küldött privatot2022. febr. 16. 09:47
1/13 anonim válasza:
Nekem is rendszeresen küldenek. Gondolj bele, ha az utcán vagy a bejárati ajtóban is gátlástalanul térítenek, akkor a gyakori miért lenne nekik kivétel?
3/13 KZitus válasza:
Szia
Tanú vagyok, több éve itt, mint te magadról írod. Soha senkinek nem írtam privátot, nekem annál többen, sőt van több éves levelező társam itt.
Tehát én, nem veszem magamra amit írtál!
Valóban, ha valakinek mondanivalója van, ide is kiírhatja, amikor lepontozzák, számomra ez azt jelenti, legalább egy valaki elolvasta. Így üzenetem elérte a célját. Ha elolvastad ezt, neked is köszönöm.
Megígérem, tőlem nem kapsz privátot. 😊
4/13 anonim válasza:
mert privatban nem lehet oket nyilvanosan megalazni
5/13 anonim válasza:
Mert nem minden tartozik a nyilvánosságra, ugyanis sok ateista rögtön kap az alkalmon, és belerúg Istenbe vagy a kinyilatkoztatásba, mert az értelmi képessége a szitkozódáson túl nem terjed ki.
6/13 anonim válasza:
Nem lehet most házalni a járvány végett. Viszont téríteni kötelező. Nagy a szekta bevétel kiesése.
7/13 A kérdező kommentje:
Zitus, pedig többször is írtál már nekem kéretlen privátot.
2022. febr. 19. 13:30
9/13 anonim válasza:
#6 erdekessegkepp: a sajat statisztikaik alapjan a hazalasnak van a legrosszabb hatasfoka. 10 000 ora hazalas hoz be egy uj tagot (azt nem tudom hogy ez amerikai vagy nemzetkozi statisztika). a jarvany kezdetekor levelirasra valtottak hazalas helyett, tudtommal meg mindig nem hazalnak
10/13 anonim válasza:
#9-es! Szerintem nem házalnak még.Minden vasárnap délután felébresztettek. Nem lehet nekik megmagyarázni,hogy mi nem vagyunk kíváncsiak rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!