Hogyan vélekednek a Jehova Tanúi az oltásrol?
Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció.
Köszönöm a válaszokat.
2021. dec. 23. 18:16
1/11 anonim válasza:
Szerintem nem egységesen gondolkodnak róla. A COVID terrort viszont mindent józaneszű ember elítéli.
3/11 anonim válasza:
Nekik nem lehet nem egységes a véleményük. Az van, amit az ördögtorony megír.
Ha holnap mást ír, akkor majd az lesz.
4/11 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint a többi vallás követői.
5/11 anonim válasza:
4-es! Tévedsz,de nagyon is. A Jehováknak nincs személyes véleményük. Az Őrtorony bulvárújság mondja meg hogy mi a véleményük mindenről. Központilag vezérelt társaság,profit a lényeg.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Utána néztem és nem nem ellenzik hanem oltáspártiak.
Sőt.....nagyonis azok!
2021. dec. 24. 23:09
8/11 anonim válasza:
A 2-est hogy a bánatos őrtoronyba sikerült lepontozni, ha egyszer az a válasz?!
9/11 SIDLER22 válasza:
Én vagyok a kettes.
Van egy ilyen szokás a GYK-n, hogy ami jw.org-os linkkel kezdődik azt le kell pontozni. Nem vagyok Tanú. Elég sokat is vitatkozok velük. De van annál hitelesebb forrás mint a saját oldalukról választ kapni a saját nézeteikre?
10/11 anonim válasza:
Ismerek Tanukat, egyaltalan nem ellenzik az oltast, sot biztatjak egymast...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!