A Jehova tanúk hogyhogy ajánlják az oltást?
Nagyon sok vallási fanatikust láttam fb-n, akik szerint aki oltat nem bízik istenbe (aszpirint azért beveszik meg ha betegek valahogy mégis rohannak orvoshoz), szal gondoltam már rákeresek mit mondanak a Jehova tanúk, mert ugye itt is mindenki azt írja a legfanatikusabbak, meg buták stb. Meglepetésre ajánlják a vakcinát, elutasítják a konteókat, több videot is láttam. Írtam is néhányukkal, vannak itt az oldalon sokan. Azt mondják ajánlott, de nem kötelezik őket, egyéni döntés.
Ez szembe megy azzal, amit eddig olvastam itt róluk, hogy lehet ez ?
"akik szerint aki oltat nem bízik istenbe "
Tehát ha nem állok ki az utcára és várom hogy Isten meg mentsen a szembejövő kocsiktól akkor nem bízok elégé benne?
Ha a hegymászó használ biztonsági kötelet akkor nem bízik elégé?
Ez nem bizalom kérdése. Ha nem teszel azért hogy egészséges marad és életben maradj az bizonyos szinten öngyilkosság. Azt pedig elég sok vallás tiltja.
De ilyen módon az összes elektromos berendezés védelmét is meg kéne szüntetni. Hiszen ha elégé bízol Istenben akkor nem fog megrázni az áram.
Csernobilban is azért haltak meg sokan mert biztosan mert nem bíztak elégé. Akkor biztos kikerülte volna őket a sugárzás.
4.
Pont ezt írtam én is lényegben.
El olvastad azt amit írtam vagy leakadtál a második sornál?
6-os
Kimondta hogy ezt is vallja?
"Pedagogusoknak kotelezo a 3. Oltas"
Az első (kétdózisú esetén az első kettő) kötelező.
6,9
Ez szerintem is így van. De nem értem ezt miért kellett leírni.
Mint írtad is ez jól kiolvasható azonban nem kérdezte senki és ellenkezőjét sem állított senki. Akkor miért írtad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!