Jehova tanúik adjátok választ kérlek?
Figyelt kérdés
Rátaláltam egy oldalra(jw.org)
Nagyon sokat megtudtam a halál, isten stb. Szerintem téleg ő az egyetlen igaz isten. De... Olvastam az erkölcstelenségről
Az lenne a kérdésem hogy
Pl:Valaki maszturbált, de ha megbánja imában ezt a hibát szívből , akkor megbocsát Jehova?
2021. dec. 31. 18:12
3/12 anonim válasza:
Hogy találtál rá erre az oldalra? :D
4/12 anonim válasza:
Igen,persze. No,de ha a vénekkel csinálod,akkor nem is kell megbánni!!
5/12 anonim válasza:
Természetesen Isten megbocsát. 4. válaszoló pedig összetévesztette a saját egyházával, rá ne figyelj :)
6/12 A kérdező kommentje:
#5 köszönöm
2022. jan. 9. 10:08
7/12 anonim válasza:
5# Más egyházban nincsenek vének. Ennyit sem tudsz?
8/12 anonim válasza:
#7 Nem is a vének kifejezésre céloztam.... Milyen vallású vagy?
9/12 SIDLER22 válasza:
Ez egy troll kérdés?
Amúgy ha ennyire könnyen meg lehet téged győzni akkor milyen lehetsz az élet más területein is? Fél órát beszélgetnél velem, megváltozna az egész személyiséged.
10/12 anonim válasza:
Jogos kérdés sajnos... Jehova Tanúinál még, maszturbálni se szabad.... Nem vicc, komolyan!
:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!